MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 08 jun 2017

Derfor er e-cigaretter spændende

E-cigaretterne er spændende pga. det store udvalg af e-væsker.

E-cigaretter er bestemt ikke noget nyt fænomen på det danske marked. De elektroniske cigaretter har kunne købes i rigtig mange år – og de har kunne købes i et væld af forskellige udskæringer, størrelser og varianter. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at der allerede er rigtig mange rygere, der har valgt at tage springet fra deres traditionelle cigaretter og over til en elektronisk én af slagsen – og det er bestemt også en klog beslutning at gøre sig.

Der er rigtig mange forskellige årsager til, hvorfor det lige netop er e-cigaretten, der er blevet et populært valg for de rygere, der har et ønske om, at kunne smide cigaretterne i skraldespanden og aldrig have lyst til dem igen. Det er dog i høj grad noget, der handler om, at du ikke kommer til at miste følelse af, at du står og ryger, hvad end det er på egen hånd eller det derimod er sammen med din omgangskreds, hvorfor det sociale aspekt heller ikke forsvinder.

Det store udvalg af e-væske har positiv indflydelse

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at det store udvalg af e-væske også er noget, der har positiv indflydelse på salget af e-cigaretter, eftersom der er rigtig mange danskere, der er meget interesserede i, at skulle prøve kræfter med en e-cigaret, fordi de lige netop har muligheden for at vælge blandt et væld af forskellige typer af e-væsker, så deres damp kan komme til at smage af flere hunderede forskellige ting. Ovenstående er selvfølgelig også noget, der er ensbetydende med, at du sagtens vil kunne finde frem til minimum én, men højst sandsynligt langt flere e-væsker (også kaldet for e-juice), der appellerer til dig og dine smagspræferencer. Hvis du allerede har en e-cigaret eller du derimod netop har købt din første af slagsen og i denne forbindelse er på jagt efter noget e-væske til denne e-cigaret, så find e væske her.

E-væske kan fås med forskelligt nikotinindhold

Det skal selvfølgelig også gøres klart, at det ikke kun er smagen, der er varierende fra de forskellige e-væsker, da der ligeledes også er stor forskel på indholdet af nikotin i de forskellige e-væsker, der kan købes på det danske marked. Det betyder både, at du kan sikre dig, at du kan få en e-væske, der indeholder en passende mængde nikotin set i forhold til hvad, du hidtil har været vant til at indtage i løbet af en dag fra dine cigaretter. Hvad det dog også betyder er, at du har muligheden for stille og roligt at trappe ned på dit indtag af nikotin. Når du skifter til en ny e-væske, så kan du passende træde et skridt ned af stigen set i forhold til mængden af nikotin, der er at finde i den pågældende e-juice. Det er en klar fordel, da du dermed kommer til at afvænne kroppen stille og roligt, og ikke blot vælger at afskære den fra al nikotinindtag fra den ene dag til den anden. (Indlægget er sponsoreret)