MUSIK INTERVIEW & TRENDS

søn, 26 okt 2014

Dizzy Mizz Lizzy vender tilbage

 1990’ernes største band drager på turné i foråret 2015,

Publikum får en fest, med nogle af danskrockens stærkeste sange… og en håndfuld helt nye, når Dizzy Mizz Lizzy ta`r på Danmarks túrne.

Det er 18 år siden, bandet udgav ny musik, men Dizzy Mizz Lizzy har for nylig været i studiet og indspille nyt, og det vil den populære trio gerne præsentere for sine mange fans. Sammen med alle klassikerne, forstås. Det skal selvfølgelig ske på landets spillesteder, og derfor drager Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis på turné i april/maj 2015.

Det er ikke første gang siden opløsningen i 1998, at Dizzy Mizz Lizzy turnerer, for i efteråret 2009 overraskede bandet ved at annoncere seks koncerter til året efter. De udsolgte på få minutter, og inden 2010 var omme, havde trioen givet mere end 50 koncerter i Danmark og Japan. Så stor var publikums sult efter at opleve – eller genopleve – et af alle tiders populæreste og bedstsælgende bands i den danske rockhistorie.

Intet ville have været lettere for de tre musikere end at gentage succesen de følgende år, men det skete ikke: ”Det var en fantastisk oplevelse i 2010, men vi blev også mætte. Det lå dog lidt i kortene, at det kunne være spændende at tage ud på en ny turné en dag, men hvis det skulle ske, var vi enige om, at så skulle det også være med nogle helt nye sange på repertoiret,” udtaler Tim Christensen på vegne af trioen.

Der bliver derfor ikke tale om en gentagelse af koncerterne fra 2010, men Tim Christensen tør godt garantere, at det bliver en fest, når Dizzy Mizz Lizzy drager på turné. Med SilverflameWaterlineRotator og alle de andre gode gamle, som var soundtrack for en hel generation i 1990’erne, samt en håndfuld helt nye sange, fås det næppe bedre noget sted i 2015.

Dizzy Mizz Lizzy spiller følgende koncerter til foråret :

Fredag 10 april, Tobakken, Esbjerg 

Fredag 17 april, T. Hansen Arena, Fredericia

Fredag 24 april, NRGi Arena, Aarhus

Torsdag 30 april, Aalborg Kongres & Kulturcenter

Fredag 1 maj, Arena Fyn, Odense

Lørdag 2 maj, Forum, København

Forsalget starter søndag den 26. oktober kl. 10:00.