MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 01 maj 2017

Drop den store elektroniksamling

Mange danskere slæber både kameraet, musikafspilleren og tabletten med på f.eks. sommerferie

Mange mennesker propper dagligt tasken med flere forskellige elektroniske devices. Man kan nemlig hurtigt eje både telefon, tablet, computer, kamera og musikafspiller, hvis man vil være godt dækket ind. Men det er faktisk slet ikke nødvendigt at have så mange forskellige devices, som både kræver plads i tasken og penge fra pungen.

I dag er smartphone-teknologien nemlig kommet så langt, at producenter hele tiden spytter nye telefoner ud, der kan mere og mere. Hvis du er en af dem, der har et hav af forskelligt elektronik, kan du derfor med fordel tjekke smartphone-markedet ud. Med en af de nyeste telefoner på markedet, kan du nemlig reducere din elektroniksamling betydeligt, hvilket både er praktisk i forhold til pladsen og godt for pengepungen i længden.

Få flere penge mellem hænderne og mere plads i tasken

Mange danskere slæber både kameraet, musikafspilleren og tabletten med på f.eks. sommerferie. Men du kan lette din baggage betydeligt, hvis du vælger at købe ét device, der kan det hele. I hverdagen er det også rart, at smide en mindre taske over skulderen, fordi du blot behøver din smartphone. Mange er måske skeptiske overfor, at smartphonen kan erstatte meget af den elektronik, vi før har været vant til at have med os rundt. Men kvaliteten af smartphones og deres funktioner er efterhånden blevet så god, at du let kan sælge din elektroniksamling og nyde friheden ved at have ét enkelt device med dig rundt. Først og fremmest er kameraet i diverse smartphones blevet betydeligt bedre end før i tiden. Du kan nemlig let finde telefoner med mindst 10 megapixel, hvilket i mange tilfælde vil være rigeligt. Derudover er det smarte ved en smartphone, at du kan dele dine billeder af mindeværdige øjeblikke med det samme. På den måde kan dine nærmeste følge med i dine oplevelser, uden du behøver at bruge tid på at overføre billederne til din computer først. Mange nye smartphones har også oppet sig, hvad angår skærmstørrelse, hvilket er en rigtig vigtig ting for mange forbrugere. En stor smartphone-skærm kan nemlig konkurrere med diverse tablets, fordi film og serier sagtens kan ses på en skærm der er fra 5,5” stor. Hvis du vælger en telefon med en stor skærm, kan du altså droppe din tablet, hvilket giver dig flere penge mellem hænderne og mere plads i tasken. Sidst men ikke mindst er pladsen på telefonen også en utrolig vigtig faktor for mange mennesker. Man har nemlig brug for en del plads, hvis smartphonen skal erstatte både kameraet, tabletten og musikafspilleren. En af de smartphones, der er en god investering, og som kan erstatte meget af din elektronik er Samsung Galaxy S8. Telefonen har nemlig både 12 megapixel kamera, 64 GB, 5,8” skærm, og så er den tilmed vandtæt ned til 1,5 meters dybde. Telefonen er altså særligt ideel til sommerferien, fordi du kan droppe andet, tungt elektronik og tage skønne billeder i poolen og ved havet. Køb Samsung Galaxy S8 hos Telmore, og drop den store elektroniksamling med én enkel, smart telefon. (Indlægget er sponsoreret)