MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 15 jun 2015

EaggerStunn udgiver ny single

EaggerStunn, Dwayne Mcfarlane og Kristoffer Sjelberg, på gaden med single fra det kommende album

EaggerStunn er tilbage i topform med den nye groovy ørehænger “Lige Her”. Det er de første toner fra EaggerStunn siden debutalbummet Armagedion fra 2013

Dwayne Mcfarlane (Eaggerman) og Kristoffer Sjelberg (Stunn Gunn) har som vanligt gennemarbejdet alt helt ned i detaljen og brugt meget af deres tid de sidste to år på at skrive nyt materiale.Nummeret er det første udspil fra et kommende album, som EaggerStunn intenst finpudser i studiet lige nu. I dag udgives den nye single ”Lige her” af EaggerStunn LYT HER “Lige her” er et nummer, der trækker reggaen i en ny retning. Inspiration er fundet i Kristoffers store kærlighed til funken, der særligt afspejles i nummerets signaturlyde fra de tighte trommer, den lækre basgang, som ligger let på beatet, og keyboardet som modsvarer pulsen. Dwaynes vokal og tekstarbejde er gennemarbejdet, lige-på-og-hårdt og med musikalsk gehør for sprogets melodi. “Vi har det skidegodt lige her”, synger Dwayne i det opløftende omkvæd, der er omsluttet af et skarpt og pågående vers, der er en velplaceret mavepuster til samfundet omkring os. Når omkvædet begynder igen sættes en fed streg under, at EaggerStunn har skrevet et voldsomt dansabelt, kærligt og imødekommende nummer, der også revser. EaggerStunn er opstået ved Kristoffers og Dwaynes fælles glæde ved at arbejde sammen om musik, men denne gang er processen endnu bedre for de to.

Dwayne fortæller:

For os har det altid været en vigtig forudsætning for vores samarbejde, at man skal være glad for at lave musikken sammen. Vi går ikke på kompromis på nogen måde, men finder en fælles vej, og denne gang er arbejdet i studiet sjovere og mere inspirerende end nogensinde før. “Lige her” har for os noget organisk over sig og en vibe, som også “kugledans” havde det.

https://youtu.be/eqqMNkTHjps

Kristoffer supplerer:

Vi lærte hinanden at kende for mange år tilbage ved, at vi kunne lide den samme musik. Vores udtryk er blevet mere skarpt med årene, og vi vil gerne skubbe til genrerne, så man som lytter overraskes og flyttes og ikke tænker i kasser.