MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 14 aug 2017

En effektfuld metode til forandring

Hypnose har været praktiseret gennem årtusinder på forskellige måder

Du har måske hørt om nogen der har været i hypnose for at stoppe med at ryge eller fordi de lider af en eller anden form for generel angst, er bange edderkopper og fugle, eller for at flyve. Men har du tænkt på, at det måske kunne være noget for dig at uddanne dig til hypnoseterapeut.

Hypnose og hypnoterapi bliver mere og mere populært. Rigtig mange har efterhånden fået øjnene op for den effektive behandlingsmetode hypnoterapi er. Derfor bruges hypnose ikke kun af hypnoterapeuter men også af bl.a. jordemødre, psykologer og tandlæger i stigende grad.

Hypnosehuset Danmark 

tilbyder en hypnoseuddannelse, hvor man bliver certificeret inden for faget. Deres mål er, at når du er færdig med hypnose uddannelsen til 5PATH® Master hypnotisør og hypnoterapeut, kan føle dig klar til at arbejde med klienter i din egen praksis – fuldtid eller deltid. Det er også vigtigt at du føler dig kompetent og erfaren, allerede inden du tager din første klient ind og at du er tryg ved din værktøjskasse, fordi den er gennemarbejdet og du ved hvad der ligger i den af redskaber og hvad de skal bruges til i samarbejde med dine klienter. Du bliver undervist i uundværlig viden og teknikker og oplever en stor grad af træning og supervision.
https://youtu.be/olHOrDlvags?t=23 Men hvad er egentlig hypnoseterapi? Kort sagt er det en blid og særdeles effektfuld metode til at skabe forandringer, når personen er i en tilstand mellem søvn og det at være vågen. Den kan bedst sammenlignes med, det man oplever ved f.eks. at dagdrømme, at falde i staver eller blive opslugt af en god bog. Under hypnose er sindet mere tilbøjeligt til, at opfatte det der fokuseres på som signifikant. Dog kun indenfor ens grundlæggende sikkerhedsmæssige, etiske og moralske grundopfattelser. Tilstanden betegnes som trance. At være i trance vil sige, at man er i en fokuseret tilstand – tilstanden mellem at sove og være vågen. Det er den tilstand, du er i flere gange om dagen, når du ”zoomer ud” og ”bliver væk” et øjeblik. Når du er i denne tilstand, har man som hypnotisør og hypnoterapeut adgang til at arbejde med dit ubevidste sind. Alle mennesker kan gå i trance. Hypnose har været praktiseret gennem årtusinder på forskellige måder. Som terapeutisk metode er hypnose en af de ældste og bedst beskrevne psykologiske metoder, som har været undersøgt gennem tiden, herunder i videnskabelige forsøg. Hypnosehuset Danmark har, som den første hypnoseskole i Danmark, udvidet deres uddannelse til at indeholde 250 lektioner mod tidligere 130. Og derudover har de lavet en 410 lektioners overbygning således kan du komme op på de 660 lektioner som SKAT kræver for, at du som hypnoterapeut kan blive momsfritaget/lønsum registreret.
None

None