MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 20 aug 2014

Emmeli De Forrest "Drunk Tonight"

Emmelie de Forrest poserer lækkert på nyt cover
Kender du det? Eks-kæresten ringer dig op, og siger han savner dig. Men i virkeligheden er han bare fuld og leger med dine følelser. Det er en sådan oplevelser, der er inspiration til teksten på Emmeli De Forrest nye single "Drunk Tonight".

”Nummeret

"Drunk Tonight" 

handler om en oplevelse jeg selv har haft for et par år siden. En eks-kæreste, der ringer mig op og siger at han savner mig og vil have mig tilbage. Men i virkeligheden er han bare fuld og leger med mine følelser. Jeg tror, det er noget mange kender til. Man ved, at et forhold er slut, men alligevel ringer ens eks op efter et indtag af lidt for mange øl. Det kan virkelig give flossede følelser, for skal man følge sit hjerte der hvisker at det måske kunne blive til noget igen, eller skal man følge sin fornuft,” siger Emmeli De Forrest.

2014 har været et travlt år. Sideløbende med sin pragtpræstation ved årets ESC i B&W Hallerne, hvor hun stod for den officielle joinUs-sang, ”Rainmaker”, har hun også været på forårs tour med sit band, været i Kina  og optrådt ved flere landes Melodi Grand Prix finaler. Emmelie De Forest har sat god tid af til at få lavet sit 2. album, som bliver lidt anderledes end debutalbummet.