MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 27 maj 2015

En god aften med Champions League finale

Nu varer det bestemt ikke længe før, at der skal spilles Champions League finale. Finalen består af FC Barcelona og Juventus, hvorfor der virkelig er lagt i kakkelovnen til et brag af en fodboldkamp.

Her på siden får du en række gode tips til, hvordan du holder en super fed Champions League aften for gutterne.

Lav eller bestil noget lækkert mad

Der skal selvfølgelig noget mad på bordet, når der skal spilles Champions League. Derfor er det oplagt at lave noget lækkert mad eller bestille det udefra, hvis du gerne vil undgå at stå med opvask, varme kogeplader osv. Frokostplus.dk eller Hungry.com er to steder, hvor du med fordel kan bestille mad. De to steder er oplagte at bruge i forbindelse med Champions League finalen. Især Hungry.com er dejlig nem at bestille fra, hvilket er en kæmpe fordel, når der er tale om en fodboldkamp.

Husk at have en masse øl på køl – gerne Heineken

Ingen Champions League finale uden øl. Derfor skal du sørge for at få fyldt køleskabet op med en masse kolde øl, så du og dine gutter har noget I kan slukke tørsten med, når de første mål begynder at rulle ind. Heineken er et oplagt valg til finalen, da denne øl jo som bekendt er en af hovedsponserne bag Champions League. Derudover smager Heineken øl også rigtig godt – så det er en win win!

Opsæt en storskærm med ekstra højttalere

Hvis I er en større flok samlet, så er det oplagt at opsætte en storskærm med dertilhørende højttalere med henblik på at gøre det muligt for alle at se. Derudover er fodbold på storskærm også lige dét federe end at se det på et almindeligt TV. Til sidst ønskes du en rigtig god Champions League aften. Du kan med fordel oddse på kampen for at gøre det lidt mere spændende!