MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 04 aug 2015

En håndfuld god lyd med på farten

Philips har lanceret en lille Bluetooth-højtaler til en pris af kr. 339,-

Philips ShoqBox Mini er en lille, robust Bluetooth-højtaler med mange muligheder. Du skal måske ikke lige tage højtaleren med i swimmingpoolen, men du kan sagtens have den med ude i regnvejr

Philips ShoqBox Mini (BT2200) er til dig der godt vil kunne spille højt for dig selv og kammeraterne, når du er på farten. Og selv om det ikke er et hi-fi-anlæg, så er det en særdeles fornuftig lydkvalitet. Den lille højtaler kan ligge i en hånd, da den kun er 10,7 x 5,8 x 6,9 mm. Men trods de beskedne mål er det en robust lille højtaler med en gummibelægning.
None

None

Løfter du »gummifoden« i den ene ende, så får du adgang til et mini-usb-stik, hvor det medfølgende kabel gør det muligt at oplade den fra eksempelvis computeren, ligesom der er et 3,5 mm stik. Via Audio-In-stikket kan du i øvrigt tilslutte andre enheder. - En opladning giver op til fire timers musik, du streamer via Bluetooth, og en indbygget mikrofon gør, at du også kan bruge den til håndfri telefonering, så den er skabt til folk på farten, siger Key Account Manager Peter Linnet fra Gibson Innovations, som står bag Philips’ audioprodukter. Vejledende udsalgspris: 399 kroner. LÆS OGSÅ: "Phillips radiogrammofon for fuld musik"