MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 14 aug 2014

Endelig kan I være sammen over distancen!

Få lidt sjov i sexlivet, selvom I ikke er sammen. Foto: Colourbox

Godt nyt til par, der lever i et distanceforhold – eller hvor den ene part tit er på farten for arbejdet.

Når I ikke er sammen – og dermed ikke er tilgængelige for hinanden – kan savnet og lysten til hinanden pludselig blive så ulideligt, at det næsten ikke er til at holde ud. Man bliver rastløs, irriteret og har bare lyst til at tage hen til den anden – uanset afstanden. Men hvad nu hvis I kunne ”være sammen” over distancen med lidt hjælp fra moderne teknologi? Det er muligt med den helt nye og totalt unikke

OhMiBod BlueMotion

. Det er den første vibrator, der kan styres fra en app på din smartphone (fås til iPhone eller Android). OhMiBod og den tilhørende app er opfundet af det amerikanske ægtepar Suki og Brian Dubham, der har skabt flere fascinerende, højteknologiske stykker sexlegetøj.  

En højttaler i trussen

Selve vibratoren er en elegant, lille sag i smarte farver med en blød overflade fremstillet af phtalatfri ABS-plast i den forholdsvis beskedne størrelse på 9,5 x 4,4 x 1,3 cm. Vibratoren er forbundet til app’en på smartphonen via Bluetooth. Når I ringer sammen, sender app’en jeres samtale videre via Bluetooth-forbindelsen til vibratoren i trusserne. Faktisk er vibratoren en højttaler, men i stedet for at afspille det I siger til hinanden, bliver de frække ord til pirrende og ophidsende vibrationer i trusserne! Nu kan I eksperimentere med, hvilke ord der giver de mest ophidsende vibrationer, og pludselig er det næsten muligt at være sammen over distancen. Det skal nok gøre endnu en aleneaften i hver jeres bolig – eller endnu en trist overnatning på et kedeligt hotel – til en meget mere spændende og ophidsende oplevelse.  

Fem måder at styre vibratoren på

Men I kan også skabe vibrationer på andre måder end ved hjælp af stemmen. Faktisk kan OhMiBod BlueMotion styres på hele fem forskellige måder. Ved hjælp af Rythm-programmer kan du vælge mellem fire forskellige forprogrammerede mønstre ved at lade en finger glide hen over skærmen på telefonen. Det er perfekt, hvis du er alene, eller du kan lade din partner styre vibrationerne fra sin telefon. Med Touch-programmet kan den ene af jer tegne et mønster på skærmen, som vibratoren så afspiller. I kan gemme de bedste mønstre, så de kan afspilles igen og igen og igen. Tap-programmet gør – som navnet antyder – det muligt at tappe et vibrationsmønster på skærmen, som vibratoren så afspiller, og Wave-programmet gør det muligt at styre vibratoren ved at vippe smartphonen bagover, som om den var speederen i en bil. Endelig kan I gemme de mest inciterende frække ord og sætninger som lydklip på op til 60 sekunders længde, der så kan afspilles igen og igen.  

Kan også bruges, når I er sammen

Men mulighederne med OhMiBod BlueMotion stopper ikke her! I kan nemlig også bruge den som en ”almindelig” trådløs vibrator, der kan sætte ekstra kolorit på jeres sexliv – eller føje en ekstra ophidsende dimension til en intim middag i byen, en tur sammen i supermarkedet eller bruges som forspil til en hed nat, når I langt om længe er sammen igen efter længere tids adskillelse. Mulighederne er mange – det er kun jeres fantasi, der sætter grænsen.  

Helt ny form for teknologi i branchen

OhMiBod BlueMotion udfordrer den traditionelle vibrator i en branche, som ellers har været god til at følge med i udviklingen. Direktøren hos en af Danmarks største erotikshops

Alor.dk

udtaler:

"Det er en rigtig spændende nyhed. Vi er nogle af de første shops i Danmark, som har fået BlueMotion og vores kunder elsker den. Allerede inden lanceringen fik vi rigtige mange forudbestillinger, og det siger blot noget om, at danskerne har manglet denne form for teknologi. Alt tyder på at vi vil se mere af den slags,"

siger Sasa Kovacevic.