MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 04 dec 2014

Enestående Volbeat koncert

Èn eneste chance for Volbeateventyr i Tusindårsskoven.

Til gengæld bliver det en helt speciel én af slagsen. Danmarks største rockorkester spiller nemlig lørdag 1. august en unik koncert i eventyrlige omgivelser lige midt i Danmark - i Tusindårsskoven i Odense. I grønne omgivelser beliggende mellem haveforeninger, golfbane og den snart 150 år gamle Fynske Hovedbane, der forbinder Fyn med Jylland og Sjælland. VOLBEAT kan næste år fejre 10 års-jubilæet for udgivelsen af debutalbummet ’The Strength/The Sound/The Songs’, og der vil blive rig lejlighed til at lufte det indre metal-bæst til både nyt og gammelt med VOLBEAT. De standhaftige rocksoldater vil nemlig - på stor scene med en unik egenproduktion - lufte numre fra hele karrieren; fra debutalbummet til smagsprøver fra kvartettens sjette album, som de vil bruge det meste af 2015 på at indspille. Forsanger og guitarist Michael Poulsen uddyber:

“2015 er hovedsageligt sat af til at skrive vores sjette album færdigt, indspille det og så lige holde lidt fri. Men da muligheden for at spille et eksklusivt show i Odense kom op, kunne vi ikke sige nej. Vi har ikke spillet en stor koncert i Odense i 5 år. Derfor kan vi ikke vente med at komme tilbage, fyre op for et brag af et show og få hilst på vores DK fans, hvis støtte betyder alt for os!”

Rockrebellernes seneste album, ’Outlaw Gentlemen & Shady Ladies’, har rundet 900.000 solgte eksemplarer, og deres album har solgte mere end tre millioner på verdensplan. Og det er bare én lille ting i fortællingen om VOLBEAT. De seneste to år har bandet krydset verdenshavene adskillige gange: Det er blevet til 230 koncerter i USA, Canada, Europa, Japan og Australien, heriblandt årets to danske koncerter, hvor 37.000 mennesker oplevede en rockfest af en anden verden fordelt på to dage i Horsens og København.

FAKTA

Bandet vil senere løfte sløret for, hvilke supportbands, der også kommer på plakaten til 1. august-koncerten. Billetsalget starter søndag d. 7. december kl. 09.00 via Billetnet.dk, samt på telefon 7015 6565. Medlemmer af VOLBEAT-fanklubben

Rebels & Angels

får eksklusivt adgang til billetsalget 24 timer før alle andre, nemlig fra lørdag d. 6. december kl. 09.00. For de mange VOLBEAT-fans uden for Odense er der mulighed for tilkøb af busture fra flere forskellige byer landet rundt. Se alle muligheder her www.volbeat.dk Tusindårsskoven ligger tæt på Odense centrum og er bl.a. kendt for i årevis at have lagt græs til endags-arrangementet Vi Rocker. Det er også her, den kommende Tinderbox Festival finder sted i juni næste år. I løbet af foråret 2015 gennemgår pladsen en større renovation for at kunne rumme endnu flere publikummer og give den bedst mulige koncertoplevelse på en udendørsplads