MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 01 maj 2017

Få den fedeste Blå mandag

Favoritter når det kommer til shopping på Blå mandag er typisk elektronik, tøj og sko.

Tidspunktet for årets konfirmationer nærmer sig med hastige skridt, og snart skal tusinder af unge mennesker landet over i kirke og træde ind i de voksnes rækker. Men det er jo nok ikke de fromme ord og tankerne om Gud, der optager tankerne hos de fleste af de unge mennesker. Mon ikke det nærmere er konfirmationsfest med gaver, penge og sjov som de fleste glæder sig til? Det er heller ikke så underligt, da det at være religiøs ikke er en særligt brugt ting i dagens Danmark, og især ikke blandt de unge.

Ud over festen er der nok noget, som næsten endnu flere glæder sig til, nemlig Blå mandag. Blå mandag er den dag, hvor de nye konfirmander er ude og have det sjovt, og nyde at de er trådt et skridt nærmere det voksne liv. Men hvad skal der så ske på sådan en Blå mandag? Vi har et par gode ideer.

 Shopping og masser af det

Der er en tradition for, at konfirmander bruger en masse penge på Blå mandag og det er da også en fed følelse pludselig at have så mange penge mellem hænderne. Det giver mulighed for at shoppe og købe en masse lækre ting, som man ellers kun kan gå og sukke efter. Favoritter når det kommer til shopping på Blå mandag er typisk elektronik, tøj og sko. Hvis man ikke allerede har den nye iPhone, så skal man i hvert fald ud og have den nu. Men tøj er nok en klar efterfølger, nu hvor man kan købe de lækreste mærker. Hvis du allerede nu går og glæder dig, så kan du samle inspiration på Magasin.dk og hvis du ikke kan vente, så køb det her. Følg linket og kom til et stort udvalg af Calvin Klein undertøj.

 Fest og ballade

Der skal naturligvis og festes være gang i den. Det er ikke så underligt og derfor er der mange centre og den slags, der arrangerer Blå mandag for de unge. Det betyder at de kan komme ud og prøve alverdens sjove ting. Hos CoastZone nær Vejle kan man f.eks. prøve at køre go-cart og mærke, hvordan adrenalinen pumper, mens man drøner derudaf. Hvis det ikke er nok, så kan man presse sig selv med et bungee run. Der er så meget at se og opleve, at der er lagt op til de vildeste dag, med masser af sjov og gang i den. En værdig måde at fejre sin Blå mandag på. Læs mere her og arranger jeres Blå mandag hos CoastZone i Vejle og få den fedeste dag nogensinde. (Indlægget er sponsoreret)