MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 25 jan 2018

Få frisk energi – tag på ferie

Det er ikke kun energi, man får tanket op, når man tager på ferie i udlandet.

Det danske vintervejr kan sætte sit præg på os danskere. Det er gråt, mørkt, koldt, vådt og trist – og vores humør kan hurtigt blive herefter. Ville det da så bare blive rigtig vinter med sne og frost – i stedet for intetsigende vintervejr. Sneen lysner trods alt op, og frostklart vejr og sol kan hjælpe meget på humøret. Men ak. Solen kigger vi ofte langt efter, og vi føler os konstant trætte og energiforladte. Vi trænger til noget lys og energi – og måske lidt varme. Så måske er det blevet tid at finde sig en ferie..?

Hvis man trænger til at komme af sted lige nu, så fortvivl ikke, hvis rejsen ikke er bestilt for længst. Der er heldigvis en mulighed for at finde en afbudsrejse. Følg linket her, hvis du har akut behov for en ferie til varmere himmelstrøg – måske kan du finde en afbudsrejse allerede i dag. Det kan gøre underværker bare at komme væk hjemmefra, hvor hverdagen og vejret har slugt din sidste energi. En ferie med afslapning, sol og selvforkælelse sammen med kæresten og/eller familien kan lade dig op igen. Så er det mere overskueligt at klare resten af vinteren herhjemme.

En ferie for sanserne

Det er ikke kun energi, man kan få tanket op af, når man tager på ferie i udlandet. Man får også sat lidt ekstra ind på oplevelseskontoen. Bare det at opholde sig et nyt, fremmed, spændende sted og opleve en anden kultur og mentalitet, kan være et sandt boost for sanserne. Andre omgivelser og ting, der forkæler øjet med nye indtryk. Spændende mad, der giver interessante smagsoplevelser. Nye dufte og anderledes klingende lyde, der vækker ens nysgerrighed. Måske vil man have noget af det med hjem. Eller måske vil man leve sig helt ind i ferieoplevelsen, mens man er der. Kommunikere med de mennesker, man møder. Man kan få lyst til at lære et nyt sprog – eller blot bruge det eller de fremmedsprog, man engang har lært. Engelsk, for eksempel.

At bruge og lære et sprog

De fleste af os kan sagtens tale engelsk på et eller andet niveau. Godt nok til, at man kan klare sig på en ferie. Men man kan have lyst til at lære mere – så man bedre kan være med i forskellige sammenhænge på ferien. Har man engang lært engelsk, er det egentlig bare at slå sig løs på ferien. Snakke med folk, man møder, prøve sig frem, øve sig – blive tilpas med at tale engelsk. Det er en ekstra bonus ved at tage på ferie i udlandet – man får samtidig med en skøn ferie trænet sit engelsk. Føler man sig helt på bar bund inden ferien – eller vil man lære mere, når man kommer hjem derfra, så lær engelsk her. Det er altid rart at lære nogle grundlæggende ting om et sprog – og fedt at kunne bruge det på sin ferie.
None

None