MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 08 mar 2017

Få rigeligt med Plenti

Plenti er andet og mere end mobiltelefoni

Ordet plenty betyder ”rigeligt” eller ”masser”, og har givetvis inspireret til navnet på det nye mobilabonnement Plenti. I hvert fald får du i både pose og sæk med dette abonnement. Læs med og bliv lidt klogere på, hvad du kan forvente dig, hvis du signer op.

Basisproduktet er mobilpakken

Basisproduktet er en mobilpakke uden binding med fri tale, fri SMS/MMS og fri data på mobilen for bare 119 kroner pr. måned. Prisen inkluderer desuden 50 GB data, som du kan dele med andre enheder og oprettelsen er gratis. Efter som der er frit forbrug, behøver du dermed ikke bekymre dig om mobilregningen, der ligger fast hver måned. Vær dog opmærksom på, at udlandstelefoni ikke er inkluderet i frit forbrug. Her takseres du efter gældende takster. Du beholder selvfølgelig dit gamle nummer, hvis du skifter fra et andet abonnement, og Plenti sørger for det praktiske mht. afmelding af det gamle abonnement mv. Abonnementet er baseret på en hurtig 4G-forbindelse via 3´s datanet, som hører til blandt landets bedste. Køb dit mobilabonnement på Plenti.dk, hvis du er fristet.

Hvem står bag Plenti

Plenti, der gik ind i markedet i foråret 2016, er startet op af to af de helt tunge drenge fra telebranchen. Administrerende direktør er Peter Mægbæk, der tidligere blandt andet var medstifter og direktør for Fullrate, og siden da administrerende direktør i Viasat. Medstifter og bestyrelsesformand er Morten Strunge, der tidligere stod bag stiftelsen af Onfone og pt. også er direktør og ejer af ebogstjenesten Mofibo. Der er med andre ord en vis tyngde i ledelsen, og selskabet har da også på kort tid fået over 50.000 kunder. Skal man tro Trustpilot, er de også ganske tilfredse med en flot gennemsnitsscore på 9 ud af 10 mulige, baseret på tusindvis af anmeldelser. Det berettiger til Trustpilot-prædikatet ”fremragende”.

Tilvælg stor underholdningspakke for lille merpris

Plenti er dog andet og mere end mobiltelefoni, for selskabet har ambitioner om at blive din foretrukne leverandør af underholdning også. Hvordan det kommer til at se ud i fremtiden er svært at spå om, men allerede nu er der masser af underholdning at komme efter. Vælger du at opgradere til ”Plenti + Underholdning”, må du slippe 80 kroner ekstra hver måned. Med opgraderingen lukker Plenti for alvor op for godteposen. Du får nemlig fri adgang til 85 af de største ugeblade og magasiner, som kan læses på mobil eller tablet. I flæng kan nævnes Billedbladet, Ude og hjemme, Femina, Euroman og mange mange flere. Derudover får du fri adgang til alt onlineindhold (også det, der ellers kun er for abonnenter) hos Berlingske, herunder B.dk, Business.dk og Politico.dk, samt fuld adgang til Ekstra Bladet EKSTRA. Plenti + Underholdning giver dig endvidere frit abonnement på e-bogslæseren Mofibo, og dermed gratis adgang til tusindvis af lyd- og e-bøger. Sidst, men ikke mindst inkluderer abonnementet fri entré til både Tivoli og Tivoli Friheden. Hvis du vil, kan du tage i Tivoli i København eller Aarhus hver evig eneste dag, og behøver aldrig mere gå glip af de mange koncerter og forestillinger. Alt er inkluderet i abonnementet. (Indlægget er sponsoreret)