MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 26 jun 2018

Fire gadgets til en sjovere sommer

Sjove gadgets til en skøn og festlig sommer.

Sommeren er endelig kommet, og nu kan du holde en pause fra at tænke på lektier, eksamen og deadlines. Du fortjener lange, skønne uger med lange seriemarathons, masser af is og uden en alarm der vækker dig om morgenen. Forhåbentlig får du masser af tid til at nyde en lang sommer og oplade batterierne inden efteråret. For at din sommer bliver ekstra sjov, har vi fundet fire gadgets som vil gøre feriedagene endnu bedre.

None

None

Farverig fest på stranden med trådløse højttalere!

Hvem vil ikke gerne have et farverigt lysshow og god musik med på stranden til sommer? Oplad højtalerne, tænd discokuglen, og så kan sommerfesten begynde. Du finder sommerens bedste højtalere her.
None

None

Hold drikkevarerne kolde ved hjælp af naturens kræfter

Afslappende dage med solbadning i haven bliver ekstra skønne med en forfriskende kold drink. Hvad siger du til at lade naturens kræfter hjælpe med det? Cool-Well kølebrønden er en sort plastikspand (af genbrugsplast!) der graves ned i haven og på naturlig vis køler op til 24 dåser. Køb din bedste og koldeste sommerven her!    

Sommerens sjoveste spil - mobilt bordtennis!

Efter et par afslappende dage kan man blive lidt rastløs. Vi har løsningen her! Hvor end ud befinder dig til sommer, så er der 99,9% sikkert et bord i nærheden, og hvad er sjovere end en omgang bordtennis? Med det her sjove bordtennissæt sætter du nemt nettet op på hvilket som helst bord, og vupti - så er det slut med rastløse dage!  

Flyd rundt i poolen på en kæmpeflamingo!

Sommerens hotteste dyr er flamingoer. Og du skal selvfølgelig have din egen Flamingo-badering til at flyde rundt på i poolen. Strandens garanteret sjoveste luftmadras til sommer! Partyking sørger for at du får den bedste sommer nogensinde! Du finder flere sjove gadgets på Partyking.dk. Hurtig levering, gode priser og en fantastisk kundeservice der rigtig gerne vil hjælpe dig med at finde lige det, du leder efter.
None

None