MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 21 apr 2016

Første gang

Første gang har stor betydning for nogle mennesker og mindre for andre.

Pige på 17 år fra Århus Kommune

Hvem er den rigtige at have sex med første gang? Har ikke nogen kæreste, men der er den her fyr, som jeg har flirtet med til nogle fester, og det virker som om han gerne vil have sex, hvilket jeg også gerne vil. Men ved ikke om det er dumt, når vi ikke er kærester? Til sidste fest gik vi hen mod toiletterne men blev afbrudt, så det blev ikke til noget der.

Svar:

Første gang har stor betydning for nogle mennesker og mindre for andre. For nogle er det vigtigt, at det er en kæreste, mens andre er nysgerrige og bare har lyst til at prøve det hele, og det kan ikke gå hurtigt nok. Hvis du har lyst til det med den her fyr, og føler dig tryg med ham, så er det da bare at kaste sig ud i det. Det er jo heller ikke alle, der får deres første kæreste i din alder. Nogen bliver først klar til en rigtig kæreste, når de er lidt ældre, men de kan godt være klar til og have lyst til sex tidligere. Det er altså kun op til dig, hvad der er rigtig for dig. Der ikke nogen regler for, at det skal være en kæreste. Hvis det derimod er vigtigt for dig, at den første gang er med en kæreste, skal du måske vente til, I er kærester. Man kan jo godt kysse og kæle uden at have sex og på den måde finde ud af, om man gerne vil være mere sammen, f.eks. være kærester og have sex. LÆS OGSÅ: "20 år og jomfru" Du skriver, I var på vej ud på toilettet til festen for (måske) at have sex. Har du tænkt over, hvordan det vil være som første oplevelse med sex for dig? Måske ville du gerne have den oplevelse på en anden måde? Når I mødes til næste fest, I begge er til, så se om du ikke kan få hans nummer og fortælle ham, du gerne vil se ham alene en dag eller at du gerne vil på date med ham..

Sexlinien for unge siger tak for dit spørgsmål – vi håber, vores svar har medvirket til, at du måske kunne løse dine problemer. Har du mere at spørge om eller vil du have uddybet dit svar, kan vi også fanges på vores telefon eller chat på Sexlinien.dk, hvor vi også laver rådgivning, hvis du ikke lige kan bruge vores brevkasse igen. Vi tager telefonen kl. 15-17 og chatter kl. 17-19 fra mandag til torsdag. Fredag er telefonen åben kl. 15-17. Nummeret er 70 20 22 66.