MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 27 maj 2015

Forrygende lyd via strømstikket

Hovedtelefonen Fidelio M2L fra Phillips kommer snart på det danske marked

Slut Philips Fidelio M2L til strømstikket og få høj lydkvalitet fra dit Apple-produkt. 195 gram og en ergonomisk udformning gør det rart at have Philips M2L på – det læderbeklædte hovedbånd understreger det eksklusive design

    

- Du vil helt sikkert bliver overrasket over at opleve nuancer og detaljer i din yndlingsmusik, som du ikke har hørt før! Det er simpelthen en utrolig lydoplevelse, siger Nordic Marketing Manager Jakob Axelsson fra Gibson Innovations, som står bag Philips’ audioprodukter. Det drejer sig om hovedtelefonen Philips Fidelio M2L, som formentlig er den første, som forbindes via Apples strømstik Lightning – og den kommer nu på det danske marked. Ved at forbinde via strømstikket får du lyd i høj opløsning og dermed i superkvalitet. I hovedtelefonen er der indbygget 24-bit Digital to Analog Conversion (DAC) og forstærker. Et ekstra plus er, at denne konstruktion også gør, at risikoen for at lyden forstyrres af andre kilder elimineres. Der er et kabel på 1,2 meter, så råderummet er stort, og med blot 195 gram og en ergonomisk udformning, er de ganske behagelige at have på. De skumklædte ørepuder lukker baggrundsstøjen ude, og hovedbåndets læderbeklædning understreger det eksklusive udtryk.
None

None

Passer til iPhone 5, 5c, 5s, 6 og 6 Plus samt iPad Air, iPad mini/Retinaskærm, iPad/4. generation, iPad mini og iPod touch/5. generation. Vejledende udsalgspris 2.299 kroner.