MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 24 maj 2016

Franske forårsfornemmelser

Giv dit sommerlook et løft med Kure Bazaars flotte nye nuancer: Jade, Nude, Pistache, Petrol og Camel. Pris 125 kr.

Den nye sæson kalder på sol, sommer og smukke negle! Foråret og sommeren står for døren, og foruden lyse nætter og flere solskinstimer, kan du glæde dig til et væld af sprudlende farver på neglene. Kure Bazaar lancerer nu en række smukke lakker, så du kan blive forårs-chik fra top til tå.

Sommer er lig med sol, varme og lette outfits, og det skal selvfølgelig toppes med en masse fine lakker på både fingre og tæer. Franske Kure Bazaar kombinerer på smukkeste vis det naturlige med det hippe. Siden 2012 har mærket udviklet et væld af flotte neglelakker med en unik formel, hvor 85 % af ingredienserne er af naturlig oprindelse. Lakkerne er derfor baseret på bl.a. hvede, bomuld, træmasse, kartofler og majs – men har samme dækkeevne, holdbarhed og glans som konventionelle neglelakker. LÆS OGSÅ: "Forår i luften – er din garderobe ligeså forårsklar som dig selv?" Giv dit sommerlook et løft med Kure Bazaars flotte nye nuancer:

Jade, Nude, Pistache, Petrol

og

Camel.

Den skarpe blå nuance kommer til at dominere den kommende sæson, og hvis du ikke har lyst til at hoppe i et matchende blåt outfit, kan du starte med at give neglene et køligt pift med den blå nuance. Men også sarte nuancer som nude titter fint frem i kollektionerne, og de sommerlige solskinsgule toner er ikke til at komme udenom. Udover et uimodståeligt farvesortiment, er Kure Bazaars lakker ’4 free’ og indeholder derfor hverken toluene, formaldehyd, dibutyl phalater eller syntetisk kamfer. Så du kan pryde dine negle med god samvittighed!
None

None

Kartika Luyet

Kure Bazaar er grundlagt af den brasilianske topmodel Kartika Luyet. Ideen opstod under hendes graviditet i 2003, hvor Kartika blev mere sundhedsbevidst omkring alt fra spisevaner til kosmetiske valg. Det inspirerede hende til at skabe sin egen serie af neglelak – skabt ud fra en naturlig neglefilosofi.   Kure Bazaar blev lanceret backstage til verdens første ”Organic Haute Couture Show” under SS12 modeugen i Paris. Siden da har brandets succes udviklet sig med en enorm fart. Det eksklusive stormagasin Le Bon Marché i Paris åbnede Kure Bazaars første neglebar, og mærkets voksende pallette af 60 farver findes nu i de mest trendy konceptbutikker og på luksuriøse 5-stjernede hoteller verden over. Det der startede som en personlig inspiration og historie for Kartika og en af hendes bedste venner, har nu udviklet sig til et prestigefyldt og veletableret navn i både skønheds- kosmetik- og modeverdenen.