MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 29 okt 2015

Gadgets du ikke kan leve uden

Det er oplagt at udstyre dronen med et GoPro kamera, på den måde kan man se hvor man flyver

Elsker du gadgets? I så fald er denne artikel interessant for dig. Den handler nemlig om, hvilke gadgets du ikke kan leve uden. Det kan godt være, at du ikke vidst, at du ikke kan leve uden, men det kan du altså ikke, hvis du er en ægte gadgetentusiast!

GoPro kamera

Hvis du godt kan lide at forevige dine minder på en super sej måde, så er der ingen tvivl om, at du skal have fat i et GoPro kamera. Med sådan et kamera kan du optage nogle fantastiske, vilde, uforglemmelige og ikke mindst imponerende optagelser af alt du kunne komme i tanke om. Rigtig mange ekstremsportsudøvere bruger GoPro til at filme deres sport – og det kommer der nogle rigtig seje optagelser ud af. Du som helt almindelig ”dødelig” kan også få stor gavn af GoPro. For eksempel når du er på fisketur, surfer, cykler eller noget helt fjerde. Find det perfekte GoPro kamera til dit behov hos Playground.dk.

En sej drone

Droner bliver mere og mere populære og med god grund. Hvor sejt er det ikke lige at styre sit helt eget ”minifly”? Dronen er oplagt at udstyre med et GoPro kamera. På den måde kan du se, hvor du flyver hen og samtidig lave nogle vanvittige vilde optagelser.

iPad med en masse apps

I dag bliver en iPad også betegnet som en form for gadget. Derfor er den selvfølgelig også at finde her på listen over gadgets du ikke kan leve uden. Grunden til, at du finder den her på listen skyldes, at den er så populær og udbredt som den er. Den er umulig at overse. Derudover fungerer den også som base for et væld af sjove og spændende apps. Beskyt din iPad med et cover. Læs om de 10 bedste covers til iPad her.