MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 24 nov 2016

Jubilaren GNAGS byder 2017 velkommen med nyt album.

Det er 8 år siden GNAGS sidst udsendte nyt materiale

GNAGS har i år fejret deres 50 års jubilæum 1966-2016 med manér, og den gamle konstellation med Per Chr. Frost som kapelmester og Peter A.G. i front, har vist sig særdeles levedygtig. Vi skal helt tilbage til storhedstiden i slutningen af 80’erne for at opleve et så stort og begejstret publikum, som til GNAGS DANSAURUS Tour sommeren 2016.

GNAGS kan hermed oplyse, at det længe ventede nye ALBUM, som blev lovet fra scenerne sommeren igennem - nu endelig er klar til udgivelse, lige i begyndelsen af det nye år. Det er første GNAGS-album i 8 år. - Det er 8 år siden GNAGS sidst udsendte nyt materiale, og vi har nørdet med det her album i mere end 3 år nu... Men så er det også med stolthed, vi udsender det. Der bliver tale om et klassisk GNAGS-album med 14 nye sange, hvor vi godt kan love at lyden og arrangementerne er spændt ud så stramt, at det er en oplevelse i sig selv, udtaler Peter A.G. Lyt til lyden af Gnags igennem de sidste 50 år her

Godt nyt på koncertfronten

.
GNAGS har besluttet - på utallige opfordringer - at forlænge DANSAURUS-Tourné med 16 ekstra-koncerter sommeren 2017. Her vil GNAGS besøge de festivaler de ikke nåede i år samt genbesøge de byer hvor mange gik forgæves efter billet.