MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 27 mar 2018

Gode idéer til den perfekte barselsgave til din veninde

Når man kommer op i årene, er det bestemt ikke unormalt, at éns veninder begynder at blive mødre. Dette er naturligvis noget, man lige skal vænne sig til, da det kan føles helt uvirkeligt, at man er ved at nå en alder, hvor man skal begynde at forholde sig til babyer, babytøj og babymos. Er du én af dem, der netop er blevet inviteret til et babyshower hos din veninde eller søster, og har du ingen idé om, hvad der er en god gave at give til den nybagte mor, bør du læse med her i artiklen. Vi vil nemlig præsentere dig for forskellige gode barselsgaver, der både vil gøre mor og barn glade.

Legetøj der både underholder og udfordrer barnet

 

Der er ingen tvivl om, at legetøj altid er en sikker vinder. Man kan dog vælge at tænke lidt mere kreativt og vælge et stykke legetøj, der ikke bare underholder, men som også kan være med til at styrke barnets motorik. Der findes et stort udvalg af babylegetøj på markedet netop nu, der netop har begge funktioner, og det er uden tvivl noget, som forældrene vil synes er en rigtig fin gave. Du kan i forbindelse med dette også vælge at forære en fin rangle, i og med at disse laver små sjove lyde, som babyer er helt vilde med. Det er dog vigtig at være særligt opmærksom på, at du vælger den helt rette størrelse, så babyen kan holde om den med sine små fingre.

Gør barnevognen mere personlig ved at pynte den

En anden god idé til den perfekte barselsgave er pynt til barnevognen. De fleste mødre vælger altid at investere i den samme smarte barnevogn, der er særligt populær i tiden, hvorfor det er godt at gøre den mere unik og speciel med noget personligt pynt, som babyen kan ligge og kigge på, når han eller hun er vågen. Det kunne eksempelvis være en fin pyntesnor med dyremotiver, hvilket alle børn med garanti vil elske. En anden gaveidé kunne være en uro, som ligeledes er et kæmpe hit blandt babyer. Her er det vigtigt, at du sørger for at vælge én i flotte farver, og som helst også har en masse ting, som babyen kan røre ved, mens han eller hun ligger og får skiftet ble.

 

Bodystocking eller sut med navn på

 

Når man får en baby, skal der købes en helt masse bodystockings. Det er nemlig sådan, at man aldrig kan få nok af dem, når man lige har født et barn, og det er derfor endnu en god idé til en barselsgave. Ønsker du dog at gøre noget særligt ud af det, kan du eventuelt vælge at købe en bodystocking med barnets navn, da gaven på den måde bliver meget mere personlig. Og hvis du gerne vil gå hele vejen, kan du også vælge at give en personlig sut, hvor der ligeledes står barnets navn. Det er desuden utroligt praktisk, når han eller hun starter i vuggestue – se et stort udvalg på www.byhappyme.com/dk.  

Køb minibøger eller en inspirerende bog til den nybagte mor

  Der er ingen tvivl om, at der er rigtig mange gode idéer til den perfekte barselsgave, og bøger er uden tvivl én af dem. Der findes et hav af babybøger på markedet, og du kan eksempelvis investere i en bog, der giver inspiration til, hvilke lege man kan lege med sin baby. Du kan også vælge at købe små minibøger til barnet, og her er det vigtigt, at du køber nogle bøger, der kan tåle, at man sutter og bider i dem. Endelig kan du også vælge en bog til den nybagte mor om træning efter fødslen, da alle mødre har stærkt brug for at komme i gang med at motionere igen efter den hårde fødsel.