MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 11 dec 2014

Har du husket dette, når du skal på festival?

Er du så heldig, at du skal på festival til sommer? Er det din første gang? Er du i tvivl om, hvad du skal medbringe? Hvis du kan svare ja på nogle af disse spørgsmål, er der ekstra god grund til at læse med her.

Her i dette indlæg kan du nemlig læse om nogle forskellige ting, der er værd at tage med sig på festival med henblik på at få så god en oplevelse som muligt.

Et telt hvor du kan pleje dine tømmermænd

Du skal selvfølgelig have et telt med, der fungerer som base. Det er i teltet, at du skal sove og ikke mindst pleje dine tømmermænd. Derudover fungerer teltet også ganske godt som ”elskovshule”, hvis du er så heldig at komme i den situation. I den forbindelse bør det også nævnes, at du skal huske at have kondomer med. Du ved jo aldrig om du får noget lækkert på krogen. Telte kan typisk købes for et par hundrede kroner afhængig af, hvor stort det skal være.

En masse sjove accessories og lignende

På festival er det tilladt at gå ”crazy”. Det vil sige, at det bestemt ikke gør noget, hvis du har en masse sjove og fancy accessories med dig. Det kunne for eksempel være en ølhat eller lignende. Det kan også være noget så simpelt som et regnslag. Hos Regovs kan du finde et væld af sjove og praktiske accessories.

En jakke til de kølige aftentimer

Det kan godt gå hen og blive en smule køligt om aftenen, når du er på festival. Derfor er det en god ide at tage en tyk trøje eller jakke med, hvis du gerne vil være sikker på at holde på varmen. Jakken er især god at tage med på festivalpladsen. Du kan evt. bare binde den om maven, hvis du ikke har behov for den.

Lommelærken er uundværlig

På festival drikker du meget alkohol. I den forbindelse er det også værd at tage lommelærken med som du meget nemt kan ”smule” med en på festivalpladsen. Fyld lommelærken med noget gajol eller noget andet du kan holde dig varm på.