MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 23 feb 2015

Hør soulsanger Patrick Dorgans nye single: Marilyn

Danskernes nye soulsanger, som netop er på Danmarksturné

Sangeren er spået til at blive helt stor i 2015 – nu er han ude med nyt energifyldt nummer

Af: Maj Laden Nørgaard

Den københavnske sanger Patrick Dorgan er blevet taget imod med åbne arme af det danske publikum. I dag har Dorgan så frigivet sin spritnye single ”Marylin”, som er en hyldest til en af de største ikoner nogensinde. På nummeret er der fuld udblæsning for klaverspil og korsang i en uptempo udformning med Dorgans karakteriserende og energifyldte soulstemme. I oktober udgav den unge sanger sin debutsingle "On The Way Down" sidste år og var i øvrigt P3s Uundgåelige. Siden singlen har spillet i radioen adskillige gange, er det kun gået fremad for Dorgan.

Marilyn Monroe bliver hyldet

Netop nu er Dorgan på Danmarksturné, som blev skudt i gang i sidste uge. Det nye nummer ”Marilyn” er med til at hylde de kvindelige former - et aldeles debateret emne i dagens samfund. Dorgan mener, at alle fyre har haft en crush på modeikonet i sin tidlige ungdom. TJECK Magazine anmelder i øvrigt en af koncerterne fra hans igangværende tour, som du kan se frem til. Det bliver koncerten i Vejle den 12. marts på spillestedet Bygningen. Og så har vi været så heldige at få en snak med soulsangeren inden koncerten.

Nyt album på vej

Tilbage i december sidste år gav Dorgan sin første koncert på Lille Vega, hvor spillestedet var fyldt til randen. Det samme gjorde sig gældende på de efterfølgende spillesteder. Desuden måtte Dorgan stille vækkeuret til tidlig morgen i går tirsdag den 16. december, da han spillede sin debutsingle ”On The Way Down” i Go' Morgen Danmark.  LÆS OGSÅ: "Britisk popkomet giver dansk debutkoncert på Lille Vega" Tidligere har Dorgan udtalt, at han udkommer med nyt album i starten af 2015. Så det skal snart til at være. Ind til videre kan du nyde hans nye single ”Marilyn”. Og du kan se en oversigt over de resterende koncerter for Dorgans nuværende turné lige her Fredag 27. feb. Aarhus, Headquaters (HQ) Lørdag 28. feb. Assen, Tobaksgaarden Onsdag 4. mar. Esbjerg, Tobakken, Lille Sal Torsdag 5. mar. Roskilde, Gimle Lørdag 7. mar. Næstved, Vershuset Torsdag 12. mar. Vejle, Bygningen Lørdag 14. mar. Herning, Fermaten Hør nummeret streamingtjensen via Spotify og få mandagen skudt i gang med højt humør!