MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 29 apr 2015

Hold fest på landevejene med Gallakørsel.dk

Nu kan der lejes et køretøj ud over det almindelige til enhver lejlighed eller begivenhed

Virksomheden tilbyder både limousiner, brandbiler, barbusser og militærlastbiler og endnu mere – TJECK Magazine har undersøgt oplevelser med Gallakørsel

Tekst: Maj Laden Nørgaard

Hvis du mangler nye idéer til at holde en fest, skulle du måske prøve at gøre det i et køretøj? Det har du i hvert fald rig mulighed for med forskellige typer køretøjer hos Gallakørsel. TJECK Magazine har både fanget en forælder, der har brugt Gallakørsel til konfirmation, en studerende til studenterkørsel og en kvinde til sin polterabend.

Thomas Røner, far til konfirmand Nicholaj Røner

I hvilken anledning skulle I bruge køretøjet?

Det var til min søns konfirmation, der foregik sidste år i maj måned.

Hvilket køretøj kørte I med?

Vi legede Salatfadet, fordi den er åben bag til, og der var høj solskin den dag. Vi brugte Gallakørsel for at transportere gæsterne til og fra kirken.

None

None

Hvor mange var I med på turen?

Omkring 20-25 personer.

I hvilket område kørte I?

Det var i Køge, og strækningen var omkring 10 km. Den kørte vi frem og tilbage. Bagefter kørte vi en lille runde omkring i Køge.

Hvilken sang hørte I mest?

Det var meget blandet musik til forskellige aldersgrupper. Vi havde selv musik med, selvom der var mulighed for at få musik fra Gallakørsel. Men vi synes nu, det var en fordel, at man selv kan tage noget med. Vi hørte specielt nummeret ”Alt Er godt” med Pharfar.

Hvad lavede I på turen?

Vi fik en masse kolde øl på turen både frem og tilbage. Der var en rigtig god stemning, og der kom endda en partybus mere fra et andet selskab ved kirken. Folk kunne hænge ud over kanten i det gode vejr – det var forrygende.

Hvad gjorde oplevelsen god?

Når folk kommer forbi og dytter. Det var alle aldersgrupper der var med, som gjorde det endnu sjovere. Præsten var også med på turen tilbage

Rikke Thomsen, polterabend

I hvilken anledning skulle I bruge køretøjet?

Det var til min polterabend

Hvilket køretøj kørte I med?

I en bus med åben bagende

Hvor mange var I med på turen?

Omkring 22 personer

Hvilket område kørte I?

I København

Hvilken musik hørte I mest?

90´er og danse musik på hele turen.

Hvad lavede I på turen?

Vi dansede, lave PULL UPS i de jernrør, der er i loftet, dansede rundt om stripperstangen, stod i baren, festede med de andre, som hvis du var på almindelig disco.

Hvad gjorde oplevelsen god?

Gæsterne, en anderledes by-tur/diskotek, rullende disco hvor man har kontakt med dem på gaden. Vi fik rigtig god respons fra dem på gaden, og så var der en fantastisk stemning i bussen.

Hvilke faciliteter var der i køretøjet?

Bar, dansegulv, sofaer, musikanlæg, stripperstang o.s.v.

None

None

Hvad drak I?

Forskelligt alkohol, shots, øl og lignende.

Hvordan var vejret?

Det var fantastisk med sol og 20 grader.

Gallkørsel.dk - udlejer forskellige køretøjer beregnet til fester De kører i hele Danmark – alle dage undtagen Juleaften og Nytårsaften Bar og musikanlæg i bilerne Muligt med gennemsigtig overdækning af køretøjet, hvis der er behov Find os på www.gallakorsel.dk eller ring på

22 21 00 77