MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 08 jun 2016

Hollywood Vampiers Live - to koncerter

Alice Cooper, Johnny Depp og Joe Perry alias Hollywood Vampiers er på stor turné i Europa og U.S.A.
5 Stjerner i Horsens - Fængslet og 4 Stjerner i Gröna lund - Stockholm . Tekst & Foto:

Henrik Hildebrandt

None

None

Hollywood Vampiers er en amerikansk rock-supergruppe der blev dannet i 2015 af Alice Cooper, Johnny Depp og Joe Perry for at ære musik som afdøde rockstjerner, der var døde af overdosis, havde spillet i 1970'erne. Bandnavnet stammer fra The Hollywood Vampires, der var en drikkeklub for kendte, der blev dannet af Cooper i 1970'erne, hvis medlemmer inkluderede John Lennon fra The Beatles og Keith Moon fra The Who. Gruppen har udgivet et album, Hollywood Vampires (2015), der har gæsteoptrædener fra Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh og Dracula-stjernen Christopher Lee. Albummet blev indspillet kort inden Lees død og er hans sidste musikoptræden. Det indeholder 13 coverversioner af 70'er rocknumre og to nye sange. Cooper og Perry har diskuteret udgivelsen af et kommende livealbum, men har indrømmet at Depps planlægning er anderledes end deres.
None

None

Hollywood Vampiers er på en stor tune i Europa & USA. hvor de bl.a. var forbi Danmark & Sverige. TJECK Magazine var på pletten til disse 2 fantastiske koncerter. Jeg valgte at være på plads i Gröna Lund ( Sveriges Tivoli ) kl 13 for at kunne opleve bandet tæt på og det viste sig at være en god ide. Parken måtte lukke kl 17 da der var kommet 17000. publikummer for at se Hollywood Vampiers og især mange unge piger kom for at se Johnny Depp og bandet inc Johnny Depp gjorde et rigtig godt indtryk. Vi fik alle de klassiske numre fra de store fra bl.a. 70'serne med The Who & Beatels og vi fik også numre fra Alice Cooper som School's Out som er et Alice Cooper-nummer udgivet i 1972.
None

None

Man kunne også mærke spilleglæden og at det er tydeligt, at det er et hyggeband, hvor vennerne giver den gas. Og det smittede af på publikum, også i Horsens, hvor Hollywood Vampiers spillede for ca 7000 publikummer i fængslet og med samme sætliste som i Stockholm. Hollywood Vampiers gav 1 time og 45 min god Rock Musik. De hylder også Motorhead - Lemmy som vi mistede sidste år med nummert "Ace Of Space"    

Bandet består af

Alice Cooper – vokal, mundharmonika •Johnny Depp – guitar, baggrundsvokal •Joe Perry – guitar, baggrundsvokal

Turnémedlemmer

Tommy Henriksen – guitar, baggrundsvokal •Duff McKagan – bas, baggrundsvokal •Matt Sorum – trommer, baggrundsvokal •Bruce Witkin – keyboard, guitar, baggrundsvokal