MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 22 aug 2011

RØD ELLER BLÅ - hvilken farve passer bedst til baggy pants og håndtegn?

De hedder Lars, Anders, Per, Helle, Johanne, Marianne, Pia, Lars B og Villy, og de vil alle gerne være din bedste ven. Men hvem synes du, kommer tættest på at være straight nok til din respekt? Vi har bedt de politiske partier skrive en sms, der kan score din stemme til næste valg, som er lige om hjørnet.  Husk også at afgive din egen stemme (i højre side) på den, du synes er allermest straight. Vi bringer valgresultatet i vores november-magasin og her på Tjeck.dk

DF

DF, de

t står for Daddy Fjong, for hos os hører du ikke "the same old song". Vi binder os ikke til en oldgammel –isme, vi ser verden gennem fornuftens prisme

Peace out fra Pia!

Kristendemokraterne

Ud med bøgerne! Hey - digitale skolebøger ;-) Foreninger - Yes! Lukkeloven længe leve! For hele Danmark... Mere tillid! Mindre kontrol, tak... :-) Selv tak, da

Enhedslisten

Hvad Enhedslisten vil? Vi vil passe bedre på vores miljø. Forbedre de fælles sygehuse og skoler. Og så skal flygtninge og indvandre mødes med respekt.

/Johanne Schmidt-Nielsen

Liberal Alliance

Kære Tjeck Hvem skal bestemme over dit liv, din krop og dine penge? Dig, selvfølgelig! J LA si’r nej til idiotiske forbud og regler – og et samfund, hvor staten opfører sig som din mor.

Mvh. A

nders Samuelsen, partileder i Liberal Alliance

De Radikale

Mange unge stemmer radikalt fordi DK os ska være 1 fedt sted at bo om 20 år. Derfor ska der være styr på økonomi, klima og uddannelse. Tænk på fremtiden, når du sætter dit X – stem R ;-)

Mvh. Margrethe

SF

Hey Tjeck. Så er der valgkamp. Den handler om tro, håb og <3 - og på at det ka´ lade sig gøre. Tjeck os ud på www.sf.dk eller download vores sf-app.

Let´s win. Villy

De Konservative

Kr for dig, der vil ha frihed og tage ansvar. For vi tror på dig! K vil ha sund økonomi og gode uddannelser. Stem på K, så skal du ikke betale regningen for de voksnes overforbrug.

Mvh

. Lars Barfoed

Vi har ikke fået nogen sms fra Lars L og Helle T, men de vil jo begge gerne være statsminister, og så skal man nok passe på med at være alt for straight. En statsminister skal jo helst gå i jakkesæt eller spadseredragt og mødes med Angela Merkel over en kop cappuccino. Og cappuccino er NOT straight, siger vi bare.

TJECK MENER

Og så til TJECKs egen bedømmelse. Og bare rolig, TJECKs politiske redaktører er ikke en flok, panderynkende gamle mænd med stivede skjorter. Tværtimod! Vi er flotte solbrune demokrater i bar overkrop, som både kan danse og diskutere efterløn. Og vi mener, at der er tre partier, der på hver sin måde er mest straight:
  • DF Fordi de battler de andre i jorden med rytme og rim. Sådan, godt skåret Pia!
  • SF Fordi de er med på beatet med <3, net og apps. Villy FTW!
  • Kristendemokraterne Fordi de svinger deres budskaber som kontante håndtegn. Vi er orn’lig nede med KD.
  TJECKs sureste læser,

Nik Negativ, stemmer på sofavælgerpartiet. Læs hans opstød her