MUSIK INTERVIEW & TRENDS

fre, 30 mar 2018

Hvordan finder man skeden?

Man kan også prøve at mærke efter med en finger. (Colourbox)

Dreng/Mand på 20 år fra Vejle Kommune

Hej! Jeg spørger nok dumt, hvordan kommer penis ind i skeden når man skal have sex. Og hvad mærker manden når penis er inde i skeden? Og hvad mærker kvinden når pikken er inde? Kan hun mærke hvor stor han er og at det kører ind og ud. Håber på at i kan svare.

Svar:

Hej, spørgsmålet er slet ikke så dumt endda – vi har fået lignende spørgsmål flere gange før! Hvis man som mand er i tvivl om, hvordan man finder skedeindgangen, kan man se på billeder og tegninger af kvinders underliv. På den måde har man idé om, hvordan det nogenlunde ser ud, når man selv står overfor et kvindeligt underliv.
None

None

Man kan også prøve at mærke efter med en finger, før man prøver at putte pikken ind i skeden. Det er også okay at spørge den person, du har sex med, om de kan hjælpe dig med at finde hullet. Du kan for eksempel sige: "det er lidt mørkt, jeg har svært ved at se hvor hullet er - kan du hjælpe mig?". Skeden og pikken har masser af nerver som gør, at det for nogen føles dejligt og rart at en pik og en skede mødes. For pikken kan det føles varmt, vådt og blødt, og måske stramt når skeden omslutter pikken. For kvinden er det mest følsomme sted ikke skeden - men derimod klitoris. Det gør, at der er mange kvinder der godt kan lide at røre ved deres klitoris når de har sex. Tak for alle spørgsmålene Sexlinien for unge siger tak for dit spørgsmål – vi håber, vores svar har medvirket til, at du måske kunne løse dine problemer. Har du mere at spørge om eller vil du have uddybet dit svar, kan vi også fanges på vores telefon eller chat på Sexlinien.dk, hvor vi også laver rådgivning, hvis du ikke lige kan bruge vores brevkasse igen. Vi tager telefonen kl. 15-17 og chatter kl.15-17 på alle hverdage. Nummeret er 70 20 22 66.