MUSIK INTERVIEW & TRENDS

lør, 01 aug 2015

Indret et hyggeligt soveværelse med disse ting

Trænger soveværelset til at få en ordentlig overhaling, hvad angår indretningen? I så fald har du ganske god grund til at bruge de næste par minutter på at læse med her, hvor du kan finde fornyet inspiration til det rum du i gennemsnit bruger otte timer om dagen i.

Find lamper som giver den rette belysning

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at den rette belysning betyder uhyre meget for, hvordan et rum opleves. Derfor er det en fantastisk god ide at starte med at kigge på, hvordan soveværelsets nuværende belysning ser ud og om den eventuelt kan forbedres. I den forbindelse er det en god ide at besøge en lampeforhandler enten fysisk eller på nettet med henblik på at finde ud af, hvilke flotte modeller som vil passe godt til dit soveværelse. Tit og ofte kan du hos forhandleren få en god fornemmelse af, hvordan den pågældende lampe vil passe ind i dit soveværelse.   Find et stort udvalg af luksuslamper her.

Sørg for at din boxmadras er god nok – ellers ødelægger det soveværelset

Det er de færreste som tænker over det, men boxmadrassen spiller faktisk også en stor rolle for, hvordan du oplever et rum. Hvis boxmadrassen er dårlig at sove på eller ikke ser særlig pæn ud, så går det faktisk ud over hele soveværelset – og det er en skam.   Derfor kan det godt betale sig at købe en ny boxmadras, hvis den gamle er slidt i bund og ikke just bidrager til en flot indretning i soveværelset. Hos sengefirmaet Bedre Nætter kan du finde et flot og stort udvalg af bl.a. boxmadrasser. Den helt store fordel ved at handle hos Bedre Nætter er, at du er garanteret en høj kvalitet samtidig med, at du kan forvente en uovertruffen service.

Pynt soveværelset med seje wallstickers

Der er bestemt ingen tvivl om, at du kan skabe en meget indbydende og unik stemning i soveværelset ved at pynte det med seje wallstickers. Wallstickers er perfekte at gøre brug af, når du gerne vil have en meget personlig stil. Du kan for eksempel hænge inspirerende citater på væggen, hvis det passer godt ind i lige præcis dit soveværelse.   Hvor kan du så finde flotte og billige wallstickers henne? Det kan du gøre på www.wallstickerland.dk/. De har et kæmpemæssigt udvalg af wallstickers – som bl.a. vil passe perfekt til soveværelset, der savner en mere unik og personlig indretning.