MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 08 mar 2016

Jan Hellesøe manipulerer Danmark på ny turné

Jan Hellesøe fortsætter sin turné med showet "MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne"

Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe kan igen opleves live når han fortsætter sidste års turné med showet ”MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne”.

Jan Hellesøe er i brede kredse bedst kendt for sin optræden i DR3’s ”Fuckr med dn hjrne”, hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner, for at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds. Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner, men en imponerende viden om, hvordan man kan manipulere med den menneskelige hjerne.
None

None

Den viden satte han i efteråret på spil foran et livepublikum i flere danske byer, og hvis du gik glip af det, har du heldigvis muligheden for at fange det fascinerende show i en række nye optrædende landet over. Du kan finde turplanen HER. Showet ” Fuckr med dn hjrne” blev nomineret i hele fire kategorier til TV Prisen 2014 og vandt i kategorierne ”Årets nyskabelse” og ”Bedste foto”. Desuden vandt showet prisen som ”Årets originale tv-program” til Zulu Awards i 2014, og er i år nomineret i kategorien ”UNGE” til DR’s Store Øjeblikke. Jan Hellesøe optrådte desuden i fine rammer til Hans Kongelige Højhed Prinsgemalens 80-års fødselsdag sidste år, hvor han brillerede for et fyldt DR Koncerthuset.