MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 20 okt 2015

Janet Jackson til Forum i 2016

Jackson kommer til Forum i københavn lørdag d. 30. april og præsenterer sit storroste nye album "Unbreakable"

Albummet “Unbreakable” udkom 2. oktober og har fået stor kritiker-ros. Det er netop gået direkte ind som nummer 1 på den amerikanske Billboard 200-albumhitliste, hvilket gør det til syvende gang i Janets karriere at hun har et album, der ligger nummer 1.

LYT HER Singlen ”No Sleeep” ligger også nummer 1 på ”Adult R&B” listen i USA for syvende uge i streg, og slår dermed ikonets egen rekord. Den nyeste single ”Burnitup" (Feat. Missy Elliot) er lige nu hot på dansegulvene og i rotation på radiostationer verden over. Musikikon, flere gange Grammy Award-vinder, og storsælgende artist Janet Jackson, har tilføjet København til den længe ventede europæiske del af sin internationale tour. På "The Unbreakable World Tour", der begyndte i Nordamerika den 31. august med hyldest og fantastiske anmeldelser, kan man opleve en af verdens mest indflydelsesrige entertainere på live scenen med hendes nye album, Unbreakable der netop er udkommet på Rhythm Nation/BMG. Den danske dato på touren er den 30. april i Forum, København. Billetsalget starter den 19. oktober kl. 10.00 via http://billetnet.dk
None

None

I sidste uge udgav Janet Jackson Unbreakable verden over på sit Rhythm Nation label - superstjernens første album i syv år. Unbreakable kan nu købes på iTunes. Førstesinglen ”No Sleep” strøg til tops som nummer 1 på Billboards Adult R&B liste, hvor den regerer for syvende uge i streg, hvilket slår Ms. Jacksons tidligere rekord på denne liste (hendes ”I Get Lonely” lå øverst på listen i fem kontinuerlige uger tilbage i 1998). Dronningen af pop overraskede for nyligt sine fans ved at udgive et andet track fra albummet via de sociale medier, sangen “Burnitup!" (Feat. Missy Elliot). Dansegulvs-baskeren “Burnitup!" åbner Janets "The Unbreakable World Tour", show, som fortsætter med at udsælge datoer, efterhånden som de bliver sat til salg. Unbreakable albummet udgør også en historisk genforening mellem den ikoniske performer og producer/sangskriver superstjernerne Jimmy Jam og Terry Lewis, der nu sammen er indehaver af 46 hitliste placeringer. Unbreakable udkommer på 30 års jubilæet for deres banebrydende samarbejde på Ms. Jacksons ”Control Album”. Janet Jackson er en af de mest indflydelsesrige entertainere i den moderne tidsalder. Hendes musik har vundet 6 Grammy Awards, 2 Emmy Awards, en Golden Globe Award, en nominering til en Academy Award samt masser af American Music Awards, MTV Video Music Awards, BET hædret og Billboard Music Awards. Hun er også blevet hyldet som skuespiller og har vundet NAACP Best Supporting Actor prisen. Janet har udgivet bøger, hun er koreograf, danser, forretningskvinde, filantrop, og en af de bedst sælgende artister i populær musikkens historie. Med et salg på mere end 160 millioner albums verden over, står Janet Jackson som en af de bedst sælgende artister nogensinde, med en række hits der har efterladt et permanent indtryk på popkulturen. Hendes musik og artisteri har åbnet døre som andre top artister er fulgt med igennem, med anerkendelse for den indflydelse, hun har haft på deres musikalske opfattelse.