MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 16 jan 2018

Jaybird udgiver true wireless sportshovedtelefoner

En af fordelene ved true wireless er, at der ingen ledninger er

Jaybird har specialiseret sig i sportshovedtelefoner, og de gør det rigtig godt. Jeg har tidligere udtalt mig meget begejstret om deres produkter. Nu har Jaybird tilsluttet sig den nye hype – True Wireless.

Jaybird Run. Pris: 1590 kr.

De første true wireless headphones jeg så var på Kickstarter, og jeg fik et par hjem. Desværre fungerede teknologien ikke optimalt og lydkvalitet var desværre også dårlig. Herefter kom Apple på markedet med deres true wireless, som både fik en masse hype men, som også blev gjort en del til grin. Det har dog ikke ændret på at true wireless er kommet for at blive. Jaybird har givet deres bud på, hvordan sådan et par skal være.

Lyd

For True Wireless øretelefoner, så er lyden god. Jeg synes lyden halter lidt bagefter, når man sammenligner hovedtelefonerne med f.eks. Jaybird Freedom 2. Det kan man dog heller ikke sammenligne med, da man i RUN skal pakke utrolig meget teknologi ind i meget små earbuds. Generelt savner jeg et større lydbillede. Når det så er sagt, så synes jeg der er meget lyd i taget i betragtning af, at de er true wireless.

Designet & funktionalitet

Designet er rigtig pænt, men jeg synes de er lidt store og stikker meget ud af ørene. De er dog samtidig meget pænt udformet. Vægt af én øretelefon uden bøjler og puder er 6,83 g., hvilket ikke lyder af meget, men det føles en smule tungt. Disse in-ear har 4 timers batteri i sig, hvilket er ganske fint. Derudover medfølger der et etui, hvori der er yderligere 8 timers batteri. Det tager ca. 2 timer at lade dem fuldt op. Hvis man trykker på venstre øretelefon, så får man Siri eller Google Assistant frem. Det er en genial funktion, da man ikke gider at rode med ens mobil når man dyrker sport.

Pasform

En af fordelene ved true wireless er, at der ingen ledninger er. Dermed skal de bare kunne sidde i ørene, men så skal de også kunne sidde fast. Jeg synes de sidder rigtig godt i ørene, men man skal bare vælge de rigtige øredutter, da de godt kan knage lidt, hvis man vælger nogle der er for store, og de kan sidde lidt løst, hvis de er for små.
None

None

Konklusion

Jeg synes disse true wireless er rigtig gode og fine. Jeg går dog meget op i lyd, og derfor vil jeg hellere tåle en lille ledning mellem mine øretelefoner også have rigtig god lyd, fremfor true wireless med middelmådig lyd. Det er dog umuligt at få alt, og derfor skal man gøre op med sig selv, hvad der er vigtigst for en.
None

None