MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 16 maj 2017

Jelling Musikfestival melder udsolgt på partout billetter

Den store jyske festival melder i dag udsolgt på partout- & 2-dagsbilletter, men der er stadig dagsbilletter tilbage.

Siden Jelling Musikfestival i slutningen af marts offentliggjorde det fulde program, er det gået stærkt med billetsalget og i dag melder festivalen, at alle partout-billetter og 2- dagsbilletter er udsolgt.

Jelling Musikfestival, der næste år kan fejre 30 års jubilæum, løber af stablen i Kr. Himmelfart dagene og har i år ”Rythm of My Heart” stjernen Rod Stewart på som hovednavn sammen med britiske Kaiser Chiefs, som tilbage i 2007 storhittede med sangen ”Ruby”. LÆS OGSÅ "Eksplosiv elektrorock til Jelling" Med dagens melding om udsolgt af både partout billetter og de populære 2-dagsbilletter, er der kun dagsbilletter til de enkelte dage tilbage. Der er altså stadig mulighed for at komme på græs sammen med de mange tusinde andre, som planlægger at lægge vejen forbi Jelling den sidste weekend i maj og opleve Sir Rod, Kaiser Chiefs, Black Star Riders samt store danske navne, som D-A-D, L.O.C., Nik & Jay, Suspekt, Mads Langer og Kim Larsen & Kjukken og mange mange flere.

Fakta

Jelling Musikfestival 2017 afholdes sidste weekend i maj, i Kr. Himmelfart, d. 24. maj – 27. maj. Foreningen Jelling Musikfestival er arrangør og uddeler alt overskud fra festivalen til at støtte initiativer til gavn for børn og unge, idræt og kultur, herunder rytmiskmusik og teatervirksomhed. Billetsalg via billetlugen.dk eller via fysisk forsalg i Bygningen Vejle og Byens Cafe i Jelling Læs mere om festivalen på: www.jellingmusikfestival.dk // www.facebook.com/jellingmusikfestival