MUSIK INTERVIEW & TRENDS

fre, 19 jun 2015

Joey Moe - Hvis Det Ik` Skal Være Os

Joey Moe udgiver nyt sommerhit‏ uden filter og facader, og med den lyd han har ledt efter

Sidste år skulle have været et roligt år for Joey Moe, men sådan blev det ikke. Joey Moe tog først teten med sommerhittet "Million", og derefter det selvbetitlede album "Joey" samt to sejre i Voice Junior. Nu indleder han sin sommertour med singlen "Hvis Det Ik’ Skal Være Os"

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UL0xjzOdEAc#t=6 Med albummet "Joey" har Joey Moe både skabt massive hits og præsenteret nye sider af sig selv. Planen var et roligt år, men ovenpå forårets sejr i Voice Junior og udgivelsen af "Million", måtte Joey ændre planen. Singlen røg til tops og gav ham hans guld-certificering nummer 25 på under en måned. Det er også ambitionen med den seneste single fra albummet. Et nummer der viser en mere ærlig og blottet side af Joey Moe. Eller som han selv formulerer det:

”Det her er bare Joey uden filter eller facader. Det er lyden af mig og præcis den lyd, jeg har ledt efter i min egen musik.”

Singlen – som han har skrevet med Burhan G – følger op på de to hitsingler "Klar På Mig Nu" og "Million", der er blevet streamet henholdsvis seks og knap 11 millioner gange. Sidstnævnte var sidste sommers store sommerhit med fem uger som nummer ét på den danske hitliste og en dobbelt platin-certificering til følge. LÆS OGSÅ: "Joey ind som nummer 1" Albummet "Joey" steg også til tops, og Joey besluttede at tage en sæson mere som coach i Voice Junior, hvor han igen førte sin deltager til sejren. Året sluttede af med en optræden på TV2’s store TV show "De Største Øjeblikke" og startede med en tour som også inkluderede et udsolgt Store Vega, samt branchefestivallen SPOT. Henover sommeren drager Joey Moe på en festivalturne, som blandt andet bringer ham til Smukfest, og til efteråret venter en turne rundt til landets spillesteder. Se her Joey Moe har lavet musik størstedelen af sit liv. Og han har opnået mere, end mange musikere gør i løbet af en hel karriere og i år kan han fejre sit 10-års jubilæum som kunstner og kan se tilbage på fem platin- og 25 guldcertificerede singler. Joey Moe har været rundt i alle hjørner af musikscenen, siden han udsendte sit debutalbum på Nexus Music i 2006. Han har optrådt på store scener som Skanderborg Festivalen, til The Voice-koncerterne i Tivoli og turneret landet tyndt på talrige klubturnéer. Han har samarbejdet med en lang række danske kunstnere, herunder navne som Jokeren, Medina og Nik & Jay.