MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 15 aug 2017

Kaspers Kanoræs på Smukfest

 

Ligesom Roskilde Festival har ’nøgenløbet’ afholdes der årligt et kanoræs på Kærligheden på Smukfest, hvor deltagerne naturligvis er nøgne.

Tekst og foto: Julie Schuster Lapp og Helena Krogh Jensen

Igen i 2017 gentages successen med Kaspers Kanoræs på Kærligheden. Holdene stiller op to og to, kun iklædt et rødt nummer på kroppen, lavet med tusch. I år var i alt otte modige, unge deltagere mødt op klokken 13.00, hvor det hele gik løs.
None

None

Kanoræsets værter, Julie Ølgaard og Christian Degn, skabte en god og sjov stemning og fik publikum op at køre på festivallens sjette dag. For selvom vejret var gråt og alkoholen efterhånden havde fået hånden under de mange unge festivalgæster, var en stor del af Kærlighedens beboer samlet ved søen til det store show.
None

None

Til start skal holdene bunde en øl på skift, før de må løbe mod et telt, der skal stilles op og tages ned igen. Herefter Skal teltet bringes ud til kanoerne, som de to holddeltagere skal sejle en tur rundt om badebroen. Til slut skal de igen på skift bunde en underberger, og herefter kåres årets vindere af kanoræset. Alle hold var friske og klar, og viste ikke megen blufærdighed, da de kom løbene ind på banen. Hold 4 var hurtigt i vandet, men kentrede efter få sekunder. Dette betød at hold 2 fik en føring og endte med at vinde hele løbet. De to unge fyre kunne dermed se sig vindere af to smukfest armbånd til næste år. Kaspers kanoræs er et godt tiltag, som sørger for at der stadig er liv på Kærligheden, når først musikdagene er gået i gang, og folk vrimler mod pladsen.
None

None