MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 29 feb 2016

Klassens nye dreng Jeppe Loftager vil gøre det hele igen

”Alting” er tredje single i Jeppe Loftagers igen-trilogi, der omfatter singlerne ”Oceaner” og ”I Morgen”.

Spotify har spået ham til at blive én af 2016s største artister og hans første to singler har allerede streamet mere end 1 million gange. I dag udgiver Holstebro-drengen Jeppe Loftager sin tredje single "Alting", og med hastige skridt indtager han sin plads på den danske musikscene.

I Holstebro kender alle Jeppe Loftager. Han er barn af den vestjyske by, hvor alt for det meste ånder fred, og hvor en musiker med talent og ambition ikke stikker snuden frem hver dag. I sommeren 2015 udsendte Jeppe Loftager sin første single "Oceaner" der gik nummer #1 på den danske viral chart, og et halvt år efter er han nu klar med sin tredje single "Atling", hvorom han selv fortæller:

“Alting’ handler om at livet kører i ring, og hvordan de samme situationer, med de samme mennesker, de samme steder, på samme tidspunkter bliver ved med at opstå. Det som foregår i kølvandet på et brud, og beskriver eftervirkningerne for en ung dreng på vej til at blive en voksen mand - med alt hvad det indebærer.”

https://youtu.be/xzYol-s289E?t=2 "Alting" er tredje og sidste single i Jeppe Loftagers igen-trilogi, der også omfatter singlerne "Oceaner" og "I Morgen". Trilogien kredser om følelsen af, at livet kører i ring, og om afmagten i den repetitive livsførelse. De tre energifyldte club bangers rummer derfor et lag af melankoli og eftertænksomhed. Trilogien opstod i kølvandet på bruddet med Jeppe Loftagers første – og hidtil eneste - store kærlighed. Som en reaktion herpå skiftede han fra at være en rolig dreng, der satte pris på den fredlige hverdag til at sætte pris på nattelivets pulserende rus. Jeppe Loftager fandt en ny inspiration i musikken, og han er nu klar til at indtage Danmark med sin medrivende rap og iørefaldende omkvæd.