MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 13 nov 2014

Kommunikationspraktikant til TJECK magazine

TJECK magazine søger kommunikationspraktikant, der vil være med til at udvikle Danmarks skarpeste ungdomsmedie på tjeck.dk, sociale medier og samtidig bidrage med artikler til det trykte gratismagasin, som udkommer 6 gange om året.

  Kan du skrive, så du fanger de 16-25-årige? Vil du interviewe kendte musikere, kunstnere og skuespillere? Kan du finde de sjove og skæve historier? Er du skarp til at kommunikere på sociale medier (instagram, facebook…)? Er du til både det store interview og de mange små nyheder? TJECK magazine opretter en praktikantstilling med arbejdssted på redaktionen i Vejle. Vi bor på gågaden, 5 minutters gang fra stationen. TJECK magazine er i øjenhøjde med de unge. Vi skriver om mode, sex, kærester, musik, uddannelse, samfundsforhold, rejser og meget mere. Vi laver seriøs og troværdig journalistik, men vi fortæller historierne sjovt og vedkommende. Det må gerne være en fest at læse TJECK.  

Din baggrund i øvrigt

- Du læser på en videregående uddannelse, fx medievidenskab, kommunikation, journalistik eller lignende. - Du er dygtig til at skrive og kan håndtere de grundlæggende journalistiske kriterier og genrer. - Du kan ikke vente på at komme ud i praksis for at træne dine færdigheder. - Du er nysgerrig, får idéer og har lyst til at prøve tingene af. - Du kan arbejde selvstændigt, og bliver hverken skræmt af at tale med kendte, brygge kaffe eller slikke frimærker. Vi er en lille redaktion, hvor vi hjælper hinanden.  

Om Magasinhuset

TJECK magazine er en del af Magasinhuset, som også løser bladopgaver for interesseorganisationer. Du vil i løbet af opholdet få mulighed for at bidrage til løsningen af disse opgaver.  

Vilkår

Arbejdsstedet er som udgangspunkt redaktionen i Vejle. Du skal være klar til at tage på reportage og interviewopgaver ude af huset. Hjemmearbejde kan efter aftale foregå i mindre omfang. Der ydes et mindre praktiktillæg til din SU.  

Ansøgning

Vi behandler ansøgninger løbende, så tøv ikke med at kontakte os. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Torben Elsig-Pedersen på tlf. 40945740 eller mail [email protected] Ansøgning sendes til [email protected]     Magasinhuset / TJECK magazine Flegborg 2A, 1. Tv. 7100 Vejle