MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 27 jun 2017

Lille spejl på væggen der

Det sidste nye der er kommet på markedet er spejl med Ambi light og LED lys i siderne

Et lækkert badeværelse er noget mange sætter højt på ønskesedlen. Vores badeværelser er blevet større og mere luksuriøse med tiden. Vi kan lide at opholde os på badeværelset, for at slappe af med et bad eller for at pleje vores udseende

.
Badeværelset var i sin tid blot et toilet. Man vaskede sig ved køkkenvasken, og børnene badede i baljer – også i køkkenet. I 1930'erne blev det mere almindeligt at have små badeværelser i husene. Badeværelset har siden udviklet sig meget parallelt med andre rum i boligen. Det er blevet større, og ønsket om både badeværelse og gæstetoilet er siden kommet til. I dag ser vi en ny udvikling. Flere badeværelser bliver etableret som wellness-rum - både for hele familien og for forældrene alene. For forældrene må wellness-rummet godt være i tæt kontakt til soveværelse. Når vi skal slappe af i badet er en dæmpet belysning dejlig, men når det gælder pleje og hygiejne er det vigtigt med en god og kraftig belysning til f.eks. at lægge make-up, børste tænder eller barbere sig. Et spejl med lys eller et badeværelsesspejl med lys omkring er nødvendigt for en god oplysning af ansigtet.   Man kan vælge et spejl med almindeligt lys, der er med et rør som sidder bag glasset og lyser igennem et felt i hver side eller som en ramme hele vejen rundt. Man kan også beslutte sig for et med LED dioder, der bruger langt fra så meget strøm som et med rør. Ikke nok med at det ikke bruger så meget strøm - dioderne holder også noget længere tid. Det sidste nye der er kommet på markedet er spejl med Ambi light og LED lys i siderne. Og spejle med Ambi Light er noget af det mest eksklusive på markedet. Man siger som en hovedregel, at dioder holder til ca. 30.000 timer. Hvis man omsætter dette til år vil det sige at de i gennemsnit holder over 3 år hvis det står tændt altid.
None

None

  De forskellige design passer også smukt til tendensen for badeværelsesindretningen 2017, der forsat er med gyldne metaller, så som messing og guld og som giver varme til den nordiske stil. (Indlægget er sponsoreret)