MUSIK INTERVIEW & TRENDS

lør, 23 jun 2018

Lommepenge er hårdt tjente penge

Der kan være langt til jul eller fødselsdag når man har noget man brændende ønsker sig.

Kender du det, når dine forældre beder dig tage opvasken, rydde op på dit værelse eller lave mad en onsdag aften? Eller når du skal tidligt op om morgenen og gå tur med hunden, selvom det er lørdag? Sådan tjener mange unge mennesker lommepenge, så de kan få råd til at købe de ting, de gerne vil eje. Andre har droppet lommepengene og erstattet indkomsten med et ungdomsjob, så de kan tjene deres egne penge og være selvstændige på den måde.

Lige meget om du tjener dine penge hos mor og far eller via et fritidsjob, er dine penge hårdt tjente penge, der skal strække sig til hele måneden. Vi ved hvor svært det kan være at få råd til de ting, man ønsker sig. Vi ved også, at der ofte er længe til fødselsdag og jul, når man finder ting, man bare

eje.

Ikke alle penge skal gå op i røg

Når det kommer til hårdt tjente penge, er der mange unge, der bruger penge på cigaretter. Det kan være en dyr affære, når det er sidst på måneden, og derfor tyer mange til e-cigaretten. E-cigaretten er genopfyldelig, og du er derfor ikke tvunget til at ryge en hel cigaret ad gangen. Derfor kan du spare penge ved at ryge kortere tid, så dine lommepenge rækker til hele måneden. En anden smart ting ved e-cigaretten er, at du kan shine den op, så den bliver smartere end dine venners. Du kan købe tasker, halsbånd og etuier til din e-cigaret i forskellige farver, så du kan style den efter din personlighed. Køb tilbehør til din e cigaret hos en af landets førende leverandører inden for e-cigaretter. Her kan du også finde en blog om e-cigaretter, så du kan få tips, tricks og nyheder inden for e-cigaretverdenen.

Mode og fashion hitter

Det er en frihed for mange unge, at de tjener deres egne penge. Så kan de nemlig selv bestemme, hvad de bruger dem på. Det er både blandt unge piger og drenge, at man går op i moden, og det er også begge køn, der ligger i kø flere dage i træk, når releasedatoen for et nyt, fedt brand nærmer sig. På den måde kan man være en af de første, der får fingrene i de nye, smarte sneakers, den fede jakke alle snakker om på Instagram eller de hypede smykker, der kun bliver produceret i et begrænset antal. Det kan dog også være fedt at gå med accessories, der ikke bliver produceret i et begrænset antal, men som du altid kan klikke dig hjem, så du ikke behøver at tage fri fra skole for at shoppe. Selvom samfundet er blevet digitalt, er det stadig in at gå med armbåndsure, fordi de kan være med til at pifte et outfit op. Marc Jacobs har i mange år designet smarte ure i god kvalitet, og du får derfor et lækkert produkt, som dine venner vil misunde, når du bruger dine hårdt tjente penge på et Marc Jacobs ur. Køb Marc Jacobs ur her.
None

None