MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 18 dec 2014

Marie Key: "Tænker Du Vi Danser"

Mandag den 2. februar 2015 udkommer Marie Keys nye album.

Giver det overhovedet mening at danse? - Hvad nu hvis man danser helt vildt dårligt? - Er det så ikke bedre at lade være? - Man kunne jo blive i baren! - stille og roligt få en drink mere! - men så er alting jo som det plejer.

Sangerinden og sangskriveren er tilbage med en ny sound og et nyt udgangspunkt. De ulykkelige forelskelser er trådt i baggrunden, og frem dukker en række begejstrede og boblende kærlighedssange.

Endnu engang danner Marie Key makkerskab med sin producer Andreas "Maskinen" Sommer, og sammen har de bragt en god portion soul ind i deres musikalske univers. Det kan høres på albummets første single "Fatter det nu", som er på gaden 29. december.

Marie Key siger om den nye plade: "Med få undtagelser er det - efter min mening - en meget lys plade. Både i sin musikalitet og i sine tekster er det et optimistisk album. Flere af sangene handler om at give slip på de forbehold og betænkeligheder man måtte have og tro på kærligheden og fremtiden".

"Tænker du vi danser" følger op på Marie Keys anmelderroste og storsælgende album "De her dage" fra 2012. "De her dage" leverede hits som "Uden Forsvar" og "Landet" og indbragte i november 2013 seks statuetter til Marie Key ved årets Danish Music Awards. Nu er hun tilbage med single, album og tour.