MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 28 sep 2016

Martin Garrix bekræftet til Tinderbox 2017

En af verdens mest betydningsfulde DJs, hollandske Martin Garrix, er klar til Tinderbox 2017

Endnu en verdensstjerne-DJ indtager Odense næste sommer, når hollandske Martin Garrix bliver et af hovednavnene til næste års festival.

Han brød igennem i 2012, som kun 16-årig, med et remix af Christina Aguileras ”Your Body” og allerede i 2013 indtog han første-pladsen på den engelske hitliste med singlen ”Animals”. Stilen er progressive house, og de seneste år har Garrix cementeret positionen som en af verdens absolut mest betydningsfulde DJs blandt andet med hits og samarbejde med Ed Sheeran, Usher mfl. Lige nu topper han hitlisterne verden over med “In The Name Of Love”. LÆS OGSÅ: "Succesfuld christianit vender tilbage til Tinderbox" 

Festivalchef Brian Nielsen udtaler:

"Vi sætter en ære i at lytte til, hvad vores publikum ønsker. Det viste vi allerede med den tidlige offentliggørelse af Lukas Graham som har været en af de absolut mest ønskede kunstnere til programmet for 2017. Tilsvarende gør det sig gældende for Martin Garrix som er den mest ønskede DJ”.

"Vi har således de to første hovednavne for 2017 på plads, og vi er i fuld gang med forberedelserne til næste år. Blandt andet arbejder vi i tæt samarbejde med kommunen om nye tiltag på pladsen, og vi forventer at gøre plads til flere mennesker næste år grundet det store publikumsantal, vi havde i 2016.”

Martin Garrix og Lukas Graham er de første bekræftede hovednavne til Tinderbox 2017. Lukas Grahams optræden vil samtidigt være hans eneste danske festivalkoncert næste sommer. Tinderbox afholdes i Tusindårsskoven, Odense, i dagene 22.-24. juni 2017. Læs mere og køb din billet på www.tindrbox.dk