MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 09 dec 2015

Med Red Bull gennem Europa

I 2014, udlevede hele 100 hold deres drømme

Studerende på eventyr gennem Europa med Red Bull som eneste valuta. Kan Red Bull dåser virkelig få en gruppe studerende på tværs af Europa?

Den 12. april 2016 vender Red Bull Can You Make It? tilbage. Et internationalt eventyr, der sender 165 udvalgte hold fra 50 forskellige lande på en rejse gennem Europa. Hvert hold skal aflevere deres kontanter, kreditkort samt mobiltelefoner, og har herefter en uge til at komme frem til målbyen ved at bytte Red Bull dåser for mad, transport, overnatninger og så selvfølgelig oplevelser til at gøre rejsen et endnu mere episk. LÆS OGSÅ: "At rejse er at se"
None

None

Oplev så meget som muligt på en uge

Det handler nemlig ikke om at komme først over målstregen, men om eventyrene undervejs. I 2014, udlevede hele 100 hold deres drømme, med alt fra at få billetter til Champions League-finalen til en tur i privat jetfly – alt sammen med Red Bull som eneste valuta. Med start ud fra en af følgende byer: Barcelona, Firenze, Berlin, Edinburgh og Prag, skal de udvalgte hold skabe deres egen vej til målbyen ved at besøge check-points i forskellige europæiske byer heriblandt København og Odense, gennemføre så mange opgaver på eventyrlisten som muligt, samt dele fotos og videoer på sociale medier for at opbygge support på hjemmefronten. Se video her

Hvordan deltager man?

Saml et hold af 3 venner med gå-på-mod og eventyrlyst. Alle som går på en videregående uddannelse kan deltage. Herefter laver I en 1 minut lang video som forklarer, hvorfor netop jeres hold skal repræsentere Danmark. Videoen indsendes senest d. 14. februar 2016 til www.redbullcanyoumakeit.com. Læs mere her og send jeres ansøgning inden d. 14. februar 2016.