MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tir, 19 jan 2016

MORTEN ringer det nye år ind med følsom single‏

I over et årti har danske MORTEN gjort sit indtog på den elektroniske scene i både ind- og udland, senest med sit remix af Adeles hit, ’Hello’. I dag udgiver han sin nye single "Beautiful Heartbeat" - et nummer, der rummer store følelser og medrivende vokal fra Frida Sundemo.

LYT HER:

Det er efterhånden blevet den danske DJ og producers signatur at forene skarpe produktioner med stærke melodier, og den nye single er ingen undtagelse: 'Beautiful Heartbeat' er kombinationen af et følelsesladet tekstunivers, et melodisk vokalstykke akkompagneret af MORTEN’s velkendte clublyd, der går i perfekt harmoni. Tracket udkommer med en remixpakke, som tæller blandt andet tæller navne som Avicii, Deorro og RAC. Om singlen siger MORTEN selv:

"Det har været en lang proces, der har været fem år undervej. En proces fyldt med an masse op- og nedture. Jeg har hele vejen igennem kunne mærke, at tracket var noget specielt og at det fortjente, at jeg var 100 % tilfreds, før jeg sendte det ud. Det har gjort, at vejen hertil har haft sine udfordringer. Vi mistede blandt andet vokalen tre gange, og jeg tror, vi har over 168 versioner af nummeret. Det har helt klart været med til, at det betyder så meget for mig og har en helt speciel plads. Det håber jeg folk vil kunne høre på tracket".

"Min manager Nima har personligt taget fat i de enkelte remixers - en proces, der endte med at tage 1.5 år, før pakken var lukket - og det har været det hele værd! Jeg synes, at hvert enkelt remix har sin egen sound og potentiale i forskellige segmenter".

https://youtu.be/HEo7Swlilkg?t=3 LÆS OGSÅ: "MORTEN udgiver Ukali på Dim Mak" "Beautiful Heartbeat" udkommer på PRMD - samme label, som står bag Avicii - hvor også MORTENs guldcertificerede hit fra 2013, "Look Closer", udkom.