MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 17 aug 2015

MORTEN udgiver Ukali på Dim Mak

DJ og producer Morten har udgivet festnummeret "Ukali" på Dim Mak

Efter nogle produktive sidste par måneder er produceren og DJ’en MORTEN uden tvivl blevet en af sommerens helt varme navne på sommerens festivaler. Efter en række udgivelser på nogle af de største pladeselskaber, der både tæller Armada Trice, Ultra og PRMD, udgiver MORTEN nu hans debut på Dim Mak, med Tomorrowlands helt store festsang ’Ukali’

LYT HER

Gentagne gange kunne man høre MORTENs nye single blæse ud af højtalerne på Tomorrowlands store scene, fra blandt andre Steve Aoki, David Guetta, R3hab og Avicii. Sangen er blevet hyldet som det uofficielle temanummer for festivalen, og har siden den internationale release ligget 3 dage som nummer 1 på Beatport Pulsechart.
None

None

Den travle jyde fortsætter ufortrødent videre på de største Amerikanske scener, der tager ham til spillesteder som Marquee i New York, XS i Las Vegas, LIV i Miami og Opret i Los Angeles. På tværs af dammen har MORTEN, udover hans optrædener på førnævnte Tomorrowland festival, optrådt sammen med hit produceren Steve Aoki på Pacha Ibiza. MORTEN er også blevet håndplukket af David Guetta til at støtte franskmanden på udvalgte datoer både på Pacha Ibiza og Ushuaia.