MUSIK INTERVIEW & TRENDS

lør, 14 jun 2014

Nabiha på NorthSide for første gang

None

None

 

Den smukke danske sangerinde Nabiha elsker at være på festival og ser frem til at feste og optræde i Aarhus

  TEKST: Anne Kildegaard Hansen FOTO: Sarah Hesselbo  

Hvor meget betyder det for dig at skulle optræde på NorthSide?

“Det er første gang, jeg skal lege med, så jeg glæder mig rigtig meget! Jeg har stor respekt for NorthSides musikprofil. Den har stået stærkt fra start, og det er imponerende for så ung en festival. Jeg elsker at være på festival og er nysgerrig efter at opleve, hvordan det går ned i Aarhus,” fortæller en forventningsfuld Nabiha.  

Hvad forbinder du NorthSide med sammenlignet med de andre, store, danske festivaler?

“Jeg ser NorthSide som et godt og seriøst initiativ med en høj musikalsk standard - både hvad angår danske og internationale acts. Det er ‘nyt’ blod i Smilets By og er blevet en festival-sværvægter på rekord-tid,” svarer hun.  

Hvad vil du gerne give publikum med hjem fra koncerten?

“Jeg vil gerne, at folk føler, de er blevet inviteret til min private fest. Jeg får meget ud af den kontakt, jeg har med publikum, når vi spiller, og har ofte lyst til at hive alle op på scenen, så de kan mærke det, jeg mærker. Jeg håber, folk går fra min koncert fyldt op med energi, lidt gladere og hæsere, end da de kom.”  

Hvem skal du selv se på NorthSide, hvis du har tid til det?

”Jeg prøver at begrænse mig til acts, jeg ikke har set før, men det bliver nærmest umuligt, for i virkeligheden er listen jo meget længere. Men jeg vil bl.a. høre RY X, The Mountains, Lana Del Rey, A$AP Rocky, Jurassic 5, Royksöpp & Robyn og Rudimental.”  

Hvad skal du lave resten af sommeren?  

”Jeg er lige nu i fuld gang med at skrive nyt materiale, og så skal jeg færdiggøre min sommertour på festivalerne rundt i Danmark, samt et par jobs i Europa og USA. Det bliver jo en mega god sommer!” slutter sangerinden af.   Så som du kan høre, glæder Nabiha sig til at komme rundt i landet i løbet af de næste måneder – måske I ses?