MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 26 nov 2018

Nephew åbner Jelling 2019

Nephew spiller som første navn til næste års Jelling Musikfestival på åbningsdagen onsdag d. 29. maj 2019.

Med store dansksprogede ny-klassikere, som ’Igen & Igen &’, ’Gå med Dig’, ’Superliga’ og ’Hjertestarter’ i ryggen, står Nephew som et af de mest populære danske rockbands de seneste 15 år. Både anmeldere og publikum var da også yderst begejstrede, da Nephew denne sommer – efter en længere pause – vendte tilbage til festivalscenerne med to storslåede koncerter på henholdsvis Roskilde Festival og Smukfest.

Siden har bandet livebegejstret indendørs med to helt udsolgte koncerter i Boxen i Herning og Royal Arena i København og bandets forårs-turné rundt i landet er total udsolgt.

Håb for Nephewglade festivalgæster i Jelling

Nu er der håb for de Nephewglade festivalgæster, idet Simon Kvamm og Co. sørger for at skyde Jelling Musikfestival i gang med et brag, når de spiller på festivalens åbningsdag, onsdag d 29. maj. Til maj er det er 6 år siden bandet sidst spillede på Jelling Musikfestival, nemlig til festivalens 25-års jubilæum, hvor de tog publikum med storm. Nephew er derfor et længe savnet navn på plakaten, som endelig vender tilbage og giver publikum en mulighed for at synge med på deres udødelige hits Siden bandet sidst var forbi Jelling, har de genopfundet sig selv, blandt andet med det nye medlem Marie Højlund – og de har, ikke mindst, haft stor succes med albummet Ring-I-Ring, som udkom sidste år. Især sange som Amsterdam og singlen Rejsekammerater, der bød på et overraskende samarbejde med Nik & Jay, har været med til at trække nye generationer ind i Nephews særlige univers https://youtu.be/uabDFDmxaNk Traditionen tro, er Jelling Musikfestival igen i år klar med en tidlig julegave – et 24 timers billetsalg! Allerede lørdag d. 1. december kan du sikre dig partout-billetten til næste års festival. Samtidig med, at du sikrer dig billetten til næste års festival, er der også penge at spare ved at købe billetten tidligt. Billetten koster denne dag kun 1325 kr. – eneste begrænsning er, at der højst kan købes seks billetter per ekspedition. Allerede dagen efter koster billetten 1575 kr. Så ved du allerede nu, at du skal på festival i Kr. Himmelfart 2019? Kan du slet ikke vente til det bliver sommer og festivalsæsonen skydes i gang i Jelling? Eller mangler du den perfekte julegave til festivalgængeren? Så er det d. 1. december du skal slå til og sikre dig billetten – endda med op til 625 kr. i besparelse! Festivalen i 2019 løber af stablen i Kr. Himmelfart – nærmere bestemt 29.-30.-31. maj & 1. juni – og her bydes som altid på en lang række koncerter med både danske og udenlandske kunstnere. Billetter sælges fra 1. december 2018 Se priser, samt hvordan du køber billetten her