MUSIK INTERVIEW & TRENDS

man, 23 jul 2018

Nyd den danske sommer

Når det endelig er ferie fortjener man at slappe af.

Mange danskere har set frem til den længeventede ferie, som nu endelig er kommet. Det er vigtigt at slappe af, så kroppen og hovedet kan få ro efter studie eller arbejde. Hvis man sørger for at slappe godt af, kan man efter ferien vende frisk og oplagt tilbage til hverdagen.

Nyd solen på stranden

Den danske sommer kan være ganske utilregnelig, men den har dog indtil videre vist sig fra sin gode sider – med få undtagelser. Derfor kan man godt forvente endnu mere sommervejr, som man bør nyde til fulde. De fleste danskere drager til stranden, når solen står højt på himlen. Man bør dog holde sig i skygge mellem 12-15, for at undgå solens skadelige stråler. Ydermere bør man altid benytte solcreme, når man opholder sig i solen. Dermed beskytter man sin hud bedst muligt, mens man nyder solens varme stråler. Udover huden, bør man også tage sig godt af sit hår. Man kan benytte sig af hårkur som man påfører håret, mens man er i bad, og man kan også tage vitaminer, som for eksempel sugar bear hair, for at opnå sundt hår. Det danske sommervejr er også hård ved kroppen. Derfor er det vigtigt at drikke rigeligt med vand, specielt hvis man opholder sig ved stranden, hvor man er udsat for direkte sol. De fleste unge danskere belønner sig selv med øl og andre alkoholiske drikke, når de solbader ved stranden. Man kan dermed også opnå en sydeuropæisk feriestemning, selvom man blot er taget til den danske strand. Selvom man føler, at man drikker rigeligt med væske gennem øl og drinks, er det dog vigtigt at huske at drikke rigeligt med vand. Alkohol dehydrerer kroppen – hvilket også er grunden til, at man får tømmermænd – og det danner altså sammen med solens varme stråler, en dårlig kombination.

Opnå fuldstændig afslapning

Ferien står for mange i afslapningens tegn, og med fuld fortjeneste efter hård eksamensperiode eller travl arbejdsperiode. Det kan man gøre ved at slappe af og solbade i haven eller ved stranden, eller hvis det danske vejr viser sig fra sin knap så gode side, kan man ligge hjemme i sengen med gode film. Der findes et hav af muligheder for timevis – eller ligefrem dagevis – af underholdning på Netflix, som man kan gøre brug af på de regnfulde dage. For at tage afslapningen til næste niveau, kan man med fordel få glæde af en massør. Mange finder det rart at få masseret sine ømme skuldre, og efter massage føler man sig som regel lettet og afslappet – se mere her.

Udforsk nye smagsoplevelser

Når man bruger ferien på at slappe af, kan det være rart ikke selv at skulle stå i køkkenet hver dag. Derfor kan man med fordel udnytte sommerens lyse aftener, på at tage ud at spise med venner eller kæreste. Ferien bringer nemlig en del friaftener, hvor man har mere tid til det sociale end i en travl hverdag. Derfor finder mange det ok at bruge flere penge på restaurantbesøg i ferien. For at det ikke skal blive en for stor ekstra udgift, kan man finde restaurant tilbud, så man kan fortsat kan udforske nye smagsoplevelser - uden at det koster en formue. Når det endelig er ferie, fortjener man at slappe af. Vi har i ovenstående afsnit givet forskellige bud på, hvordan man kan opnå afslappelse i ferien. Det er forskelligt, hvad man finder afslappende, og derfor bør man gøre op med sig selv, hvordan man bedst muligt opnår afslapning. Nogle mennesker har det bedst i andres selskab, hvoraf andre har brug for at koble af alene. Ydermere kan det for nogle være afslappende at ligge en dag på stranden, hvor det for andre kan være hårdt og bringe for meget larm – derfor kan sengen med serier, være et bedre bud, hvis man har det sådan. Det vigtigste er, at man tager hensyn til, hvordan man selv slapper af – så man atter kan vende tilbage til studie eller arbejde efter ferien, frisk og oplagt.
None

None