MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 16 aug 2017

Ungt teatertilbud fra Odense Teater

Åbningsforestillingen "Den indbildte syge" på Odense teater. (Foto Emilia Therese)

I dag lancerer Odense Teater et særligt tilbud til dig mellem 15 og 24 år, samt alle studerende. Med det nye Klub_U Sæsonkort, får du ubegrænset adgang til alle teatrets forestillinger. Prisen på 280 kroner for sæsonkortet er holdt i et niveau, der gør det attraktivt for jer.

- Vi vil udvikle os og sikre, at de unge bliver en del af vores faste publikum. Derfor forsøger vi os nu med sæsonkortet målrettet de unge, siger teaterdirektør Jens August Wille. Andre teatre har også tilbud til denne målgruppe, og Odense Teater har tidligere tilbudt billetter til reduceret pris. Men nu giver sæsonkortet adgang til alle sæsonens forestillinger i et forsøg på at øge de unges brug af teatret.
None

None

- Vi vil gerne øge andelen af unge, der går med vennerne i teatret. Vi har mange gode bud på teater også til den unge målgruppe, siger teaterdirektør Jens August Wille, der eksempelvis peger på "Macbeth", åbningsforestillingen i den nye sal i ODEON. - Det er en relevant, spændende og blodig forestilling, som både er underholdende og skræmmende genkendelig. Det kunne også være åbningsforestillingen på Store Scene komedien "Den indbildte syge", som rammer lige ned i vores omskiftelige sundhedsbølger og latente dødsangst, siger Jens August Wille. - Pointen med sæsonkortet er, at du kan vælge lige præcis det, du synes er spændende. Du kan boltre dig i teatrets forestillinger lige fra Shakespeare til musicals, uden at det koster dig andet end sæsonkortets pris. På den måde håber vi at give endnu flere unge mulighed for at få teater i al dets mangfoldighed ind under huden, siger Jens August Wille. Sæsonkortet kan købes fra, tirsdag 15. august HER