MUSIK INTERVIEW & TRENDS

fre, 15 apr 2016

Nyt fra Wilfa – Perfekt til en omgang morgenmad

Wilfas nye produkter er perfekte til en dejlig morgenmad. (Colourbox)

Wilfa har lanceret nye produkter, og jeg har fået lov til at prøve produkterne, der udgør en blender, elkedel og toaster. Disse produkter er perfekte til at lave en god omgang morgenmad eller brunch.

Blender Knus S

Pris: 1.199 kr.

 

En lørdag morgen er der intet bedre end en smoothie. Denne blender har sit eget smoothie program, og programmet fungerer virkelig godt. Hvis man laver den med frisk frugt, og placerer frugten i bunden, hælder yoghurt ovenpå, derefter isterninger og lidt sirup så er man kun en knap væk fra en frisk smoothie. Hvis man bruger frossen frugt så er det en god idé at hælde lidt frugt i ad gangen ellers skal man have skeen frem og røre rundt, da det kan sidde fast. Blenderen er fantastisk til at lave lækre drinks i, såsom Margaritha, Daiquiris m.v. Selvfølgelig er diverse sauce ingen problem for den, og det går ganske hurtigt at lave en tomatsauce eller div. marinader i den. Blender har endvidere sit eget isknuserprogram og specielle knive til isknusning. Jeg har prøvet is programmet af et par omgange og det er ikke perfekt. Efter de første isterninger er knust så samles det knuste is i bunden og giver ikke adgang til at knuse mere is. Det er derfor en god idé at knuse lidt ad gangen. Det er ikke muligt at hælde kogende væske i den, da glasset kan risikere at springe. Glaskanden rummer 1,8 liter og har praktiske målestreger, hvilket gør det nemt at bruge i et køkken. Det er muligt at fylde flere ingredienser i glaskanden, mens blenderen er tændt, da der er et hul i det aftagelige låg. Gummifødderne gør, at blenderen står stabilt, selv ved fuld hastighed. Blenderen har et rigtig flot udseende og design. Jeg elsker at blenderen ikke skal klikkes på plads, men bare kan sættes ned i hullet. Endvidere er det muligt at rulle ledningen sammen i bunder så den fylder mindre. Alt i alt er jeg utrolig glad for denne blender.
None

None

Toaster Morgen

Pris: 599 kr. Til morgenmaden er det altid dejligt med en ristet bolle. Jeg elsker mine gulerodsboller, men de er sgu lidt kedelige når de er kolde. Til gengæld er de fantastiske når de er blevet ristet en omgang. Wilfas nye brødrister kan riste med 7 ristningsniveauer, hvilket er dejligt. Hvis man rister helt hvidt brød, så skal den ikke have lige så meget som groft brød. Når jeg rister rugbrød skal den have en 1,5 omgang på 7. niveau, hvorimod en burgerbolle skal have en omgang på 3.-4. niveau. Brødristeren har opvarmning-, stop- og optøningsknap med indikatorlys. Den er lavet i børstet stål, hvilket gør den utrolig flot at have stående fremme. Endvidere fylder den ikke særlig meget. Jeg har personligt ikke særlig meget bordplads, og med min gamle toaster var jeg træt af at pakke den ned efter brug. Det er rart at have en toaster, der kan stå fremme. Brødristeren har en opsamlingsskuffe til krummer. Dette er bestemt en brødrister, der er dejlig at eje.
None

None

Elkedel Teatime

Pris: 999 kr. En god kop the eller kaffe er alpha omega for en god morgenmad. Wilfa Teatime giver dig en termokande og vandkoger i ét – perfekt til lange søndagsfrokoster eller brunch. Det er perfekt at koge vandet også lade elkedlen stå på bordet, således man kan lave alle de kopper the man ønsker. Det samme gælder hvis man drikker instant kaffe. Jeg laver selv stempelkande, men kan godt lide at lave en stærk stempelkande, også hælde kogende vand på en lille kop kaffe. Dermed sikre jeg mig at kaffen forsat er varm, også en time efter kaffen er lavet. Jeg er ret vild med denne elkedel. Jeg har prøvet at tage temperaturen på vandet 3,5 time efter den havde kogt. Vandets temperatur var faldet til 93 grader. Det er sgu imponerende, at den holder varmen så godt. Endvidere kommer elkedlen med en drypfri hældetud. Elkedlen har en kapacitet på 1,2 L., hvilket er i den lave ende, men ganske fin. Jeg ville dog ønske, at der var en måler på, således jeg vidste hvornår jeg havde hældt 0,5 L. på eller 0,75 L. etc. Det er alene muligt at vide, hvornår der er 1,2 L. i. Endvidere er det en skam, at det ikke er muligt at koge flere temperature. Særligt taget i betragtning, at de kalder produktet teatime. F.eks. skal grønt the alene brygges med 80 grader vand, hvorimod sort the skal have ca. de 100 grader. Dermed kunne det være fint, at have en 3-4 forskellige temperaturer at vælge imellem. Hvis jeg vil have en temperatur på 80 grader, så skal der hældes lidt koldt vand i efter kogningen. Når det er sagt, så nyder jeg dette produkt. Dens design er pænt, den er nem at rengøre, samt at afkalke.