MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 19 okt 2016

ONKYO går fuldkommen trådløst

ONKYO W800BT Pris: 2499 kr.

Det virker til, at den nyeste trend på forbrugerelektronikområdet er fuldkommen trådløse in-ear. Tidligere har jeg testet Earin, hvor jeg måtte konstatere, at teknologien var mangelfuld. Nu er ONKYO kommet med deres bud på, hvordan sådan et sæt skal produceres.

Det kan kort konstateres, at deres teknologi fungerer og det fungerer sublimt. Jeg oplever ingen udfald, og det er som at have alm. in-ear på. Disse er dog fuldkommen trådløse, hvilket gør det hele mere imponerende. Disse earbuds er dog noget store og stikker ud af ørene, men de sidder utrolig godt fast. Jeg kan både cykle på arbejde og bevæge mig frit rundt til fods uden at frygte, at de bortkommer. LÆS OGSÅ: "Mere trådløst bliver det ikke" Sammenlignet med dens konkurrenter, så tillader disse, at man kan føre en samtale med dem. Den slår automatisk over på mono tilstand, hvorefter der alene er lyd i højre earbud. Lyden her er fin, men kvaliteten bliver sænket væsentlig og personen i den anden ende får heller ikke den samme klare lyd som ved håndholdt.
None

None

  Lydmæssigt er jeg meget imponeret. Den har en virkelig god lyd taget i betragtning, at de er fuldkommen trådløse. Den har en fin balance og lyden er klar. Endvidere er lydbilledet ganske bredt. Jeg kunne dog godt bruge en del mere bund i lydbilledet. Jeg skal dog pointere, at lyden er rigtig godt taget dens kategori i betragtning. Såfremt man vælger trådløse in-ear med nakkebøjle eller trådløse on/over-ear så kan man få væsentlig bedre lyd for væsentlig mindre penge. Batterilevetiden er dog en svaghed, da der kun er 3 timers batteri. Jeg synes det er for lidt, da jeg ofte lytter til musik i længere tid ad gangen. Opladningen sker igennem den medfølgende beholder, som ligeledes er en powerbank. Der er 5 opladningen i powerbanken, før den skal oplades igen.
None

None

  ONKYO gør det utrolig godt med disse in-ear. Lyden er ganske glimrende og forbindelse fungerer til UG. Såfremt man ønsker komplet trådløse in-ear så er ONKYO de hovedtelefoner på markedet, som jeg ville investere i. Jeg glæder mig dog til, at teknologien bliver videre udviklet og det bliver muligt at få endnu bedre lyd og et bedre batteri i produktet. Faktummet er nemlig, at man betaler hovedsagligt for den komplet trådløse oplevelse, og ikke for en sublim lydoplevelse. Personligt ville jeg hellere have et par trådløse in-ear med forbundet ledning mellem de to earbuds eller et par trådløse on/over-ear til færre penge, men med væsentlig bedre lyd.
None

None