MUSIK INTERVIEW & TRENDS

tor, 02 aug 2018

Outfittet til en skøn dag på stranden

Det er en god idé at vælge et komfortabelt strand outfit.

Er du vild med sand, vand og fuglefløjt? Så skal du smile ved tanken om, at sommeren snart er over os. Der er sjældent godt nok vejr til at tage på stranden, men når solen endelig viser sit smukke ansigt frem, og temperaturen begynder at stige, så gælder det bare om at komme afsted. Som dansker skal man nemlig ikke forvente at opleve mere end 8-12 sommerdage* om året.

* Sommerdag = dagstemperatur på 25 grader eller derover

Klæd dig sommerligt på til din kommende strandtur

Skal du en tur på stranden med dine bedste venner eller kollegaer, så bør du gøre dig tanker om din påklædning. Din påklædning har nemlig en vis betydning for, at du kan få det bedste ud af dagen. Det er jo trods alt svært at nyde vejret, hvis man ikke har taget noget komfortabelt tøj på. Derfor bør du vælge dit tøj med omhu. Det siger næsten sig selv, at man skal klæde sig sommerligt på til en strandtur, men hvad skal man helt konkret finde frem fra skabet? For mændenes vedkommende vil det være oplagt at sætte et moderne og uformelt outfit sammen. Du får nogle gode idéer til dit outfit herunder: • Sko: Sandaler, klipklappere eller åndbare sneakers •Underkrop: Shorts eller knickers •Overkrop: T-shirt, tanktop eller kort ærmet skjorte •Hoved: Bøllehat eller boonie hat •Accessories: Vandtæt ur Er du vild med at gå i skjorte, men ejer du kun langærmede skjorter, som egner sig bedst til aftenarrangementer, så bør du investere i et par kort ærmede skjorter. Så slipper du nemlig for at få hedeslag og kan desuden nyde solens stråler på dine bare arme.

Husk også et par badeshorts

Om du har planer om at bade i havet eller ej, så bør du medbringe et par badeshorts. De fleste mænd kan nikke genkendende til, at det er rarere at ligge ude i solen i et par badeshorts end i et par almindelige shorts. Man får det i hvert fald hurtigt meget varmt i et par cowboyshorts, hvorfor det er bedre at hoppe i et par badeshorts eller alternativt træningsshorts. Trænger du til nye badeshorts, så bestil et par i en af tidens mest populære farver. I år er det hipt at bruge badeshorts i farverne grøn, orange og lyseblå. Du har nok allerede en fornemmelse af, hvilken farve der står bedst til dig i forhold til din hudfarve og stil. Handler du på nettet, bør du benytte dig af en størrelsesguide.
None

None