MUSIK INTERVIEW & TRENDS

ons, 09 maj 2018

Partout- og 2-dags billetter til Jelling Musikfestival udsolgt!

Jelling oplever et rekordsalg på den 30. festival i rækken.

Den 30. festival i Jelling er lige om hjørnet og i dag kan festivalen melde om udsolgt af både partout billetter og 2-dagsbilletter. Der er dog stadig muligt at købe dagsbilletter til de enkelte dage.

Jelling Musikfestival oplever en stadig stigende efterspørgsel efter partout billetter – og det vidner om, at flere publikummer gerne vil have meget mere Jelling – faktisk er der aldrig solgt så mange partout billetter, som der er til jubilæumsudgaven, hvor store navne fra ud- og indland lægger vejen forbi når festivalen åbner om kun 15 dage. ”Vi er meget ydmyge og stolte over den tillid publikum lægger i vores hænder, når de år efter år køber billetter til Jelling Musikfestival. At vi stadig kan slå rekorder med salget af partout billetter, er jo fantastisk og det er vildt at opleve endnu et rekordsalg her på den 30. festival i rækken”, fortæller ordførende direktør Lars ”Charlie” Mortensen.
None

None

Stadig muligt at komme på græs den sidste weekend i maj

Med dagens melding om udsolgt af både partout billetter og de populære 2-dagsbilletter, er der kun dagsbilletter til de enkelte dage tilbage. Der er altså stadig mulighed for at komme på græs sammen med de mange tusinde andre, som planlægger at lægge vejen forbi Jelling den sidste weekend i maj og opleve Nickelback, James Blunt,

Suzi Quatro

samt store danske navne som Rasmus Seebach, Thomas Helmig, Nik & Jay, C.V. Jørgensen, Mads Langer, Dizzy MIzz LIzzy og mange mange flere. https://youtu.be/4bD1GVT-WIk I søndags blev boformen D´Angle Tyra telt udsolgt, men der er stadig Tenthouses i salg, her. LÆS OGSÅ: "Jelling Musikfestival klar med endeligt program" Græsset på festivalpladsen er nyslået og grønt, om et par dage vil telte skyde op over det hele… og før vi får set os om, strømmer musikken ud af højtalerne nok engang og hidkalder alle til at være en del af det store fællesskab og ikke mindst Danmarks Dejligste Parallelsamfund! Det er stadig muligt at købe dagsbilletter til Jelling Musikfestival, der afholdes d. 24. – 27. maj 2018. Billetter kan købes her.